Don't get mad - Get even,


Keep your head above water, but don't forget to breathe,

Sitter på BMC. Har laddat med två matlådor, mellis & kaffe. Tror jag har koncentrationssvårigheter, allvarligt. Det kryper i benen och det spelar ingen roll vad jag gör. Får inget gjort. Så nu sitter jag här och ska försöka få ut något vettigt av dagen, får se hur det går.

Har inte köpt något träningskort än. Börjar känna mig ur form. Nästa vecka är det prova på vecka nere i stan på dansakademin. Tror det hette så. 100 kr och du får prova hur mycket du vill i en vecka. Funderar på att gå på det och sedan se om jag också vill fortsätta ha kort på campus.

Börjar äntligen få ordning hemma igen efter julen. Har rensat och kastat anteckningar sedan förra terminen. Tvättat, städat och donat. Ser helt ok ut nu. Skulle vilja ha tillgång till bil, vill ta mig ut till boländerna? Kommer ihåg när jag cyklade med mina duntäcken ifrån JYSK i regnet.. Engångsföreteelse!

Varit vegetarian i snart en vecka. Känns bra. Fuskade igår och åt fisk. Så är något av en fuskvegetarian.. Inte ätit kött åtminstone. Är rädd för att tyna bort. Försöker få i mig så mycket bra fetter som möjligt. Vill inte förlora vikt.. & vill inte se läskigt smal ut..

RSS 2.0