Alla vill ju vara katt, en katt för sin hatt,

Halloween.. Gav det ett försök..



JB, lunchbuffé på Stocken och Buttericks,

Ska dra mig från JB. Har skrivit på mitt PM. Går lite framåt. Borde ha kollat in förarbeten idag.. Imorgon är det tyvärr stängt.

Åt på Stocken deras salladsbuffé med några i klassen, gott.

Nu ska jag till Buttericks och se om jag hittar något att klä ut mig till. Tänkte skriva något billigt att klä ut mig till. Men insåg att det blev helt fel. Jag menade något som är billigt att köpa, haha. Får inte till det.

Summan av kardemumman, jag behöver en dräkt som inte kostar mig skjortan.

BMC och tio minuter i helvetet,

Var tidigt idag på BMC för att förbereda inför seminarium. Efter det hade vi föreläsning med Elisabeth Fura, Europadomstolen. Tyckte det skulle bli riktigt intressant, men blev en mardröm. Mådde så sjukt dåligt i mitten av föreläsningen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Satt längst in på näst främsta raden. Satte mig längst upp efter rasten ifall jag kände att jag var tvungen att smita ut och åka hem.

Mådde betydligt bättre i slutet och blev på bättre humör. Ibland är det bara att bita ihop och le. Men i mitten där var det olidligt. 

Kom hem och känner fortfarande yrsel och illamående. Har inte riktigt orkat ta tag i att läsa inför imorgon. Ska göra det snart. Vet att det är något fel, kommer och går i vågor det här. Hade liknande kramper i början av terminen. Men inte känt av något alls på senaste tiden.

Can't keep my hands out the cookiejar,

HEEJ, jag gör matlådor. Har gjort potatis, morötter, tomat och lax i ugn. Varför göra det svårt för sig? Haha, älskar att göra saker i ugn. Det sköter sig själv, inget stek os, inget flottigt att steka i och bäst av allt ingen disk. När jag är färdig är det bara att slänga bakugns pappret. Det här kan inte gå fel ens för mig som inte kan laga mat. Ska ha spenat till istället för sås.

Har kommit fram till att jag kommer bli storleken större av att studera. För när jag sitter och läser vill jag av ren tristess ha något att äta. Försöker skärpa mig och äter massvis med frukt istället. Frukt innehåller massvis fruktsocker.. Bam bam bam. Fast lite bättre, finns åtminstone en del vitaminer som kommer med på köpet. Jag knarkar satsumas, vindruvor och bananer. Har annars en förkärlek för choklad i alla dess former, bakelser och bullar. Undrar om det därför jag är tio gånger bättre på att baka än att laga mat. Tur att jag inte blev konditor eller något i den stilen, phuw. Farmor har lovat att lära mig att baka hennes bullar. Alla säger att deras farmor/mormor gör godaste bullarna jag vet. Men de här.. Det finns inte på kartan hur goda de är. De smälter i munnen och de har godaste glasyröverdraget. Däremot aldrig varit en läsk eller chipsperson, inte min grej.

Alltså vet ni vad poängen med det här inlägget är. Jag har förvägrat mig godsaker och nu skriver jag om det för att inte förgås, insåg det precis själv, bloggterapi. 

Har haft en väldigt intressant diskussion med damen jag bor hos ifråga. Fasiken vilka historier vi har att bjuda på, haha. Höll på att vika mig dubbelvikt. Vissa saker var mindre roliga dock och ska försöka att inte ta något för givet längre, alls. Vara glad för att jag är frisk och att de jag älskar mår bra. Så ringde till pappsi. Han blev glad och jag med.

Hemliga vrår på Carolina och ett enerverande faktum; jag får inte träna,

Ska berätta om min oerhört intressanta dag. Började med att försova mig, skulle upp och plugga tidigt. Väl nere på JB som var rätt mörkt och tomt insåg jag att det var stängt. Bestämde mig för att gå till stadsbiblioteket, fast hade ingen fungerade internet uppkoppling där, gick och handlade mat och bestämde mig för att värma den på Juridiska Institutionen, stängt. Jahopp det vara bara att styra stegen åt den riktning jag kommit ifrån, Carolina. Satte mig i favoritrum, högst upp.

Har köpt en ny dag och nattkräm från Biotherm, Aquasorce, den rosa burken för torr hy. Ska vara en riktig fuktbooster. Har använt klart Clinque och tänkte nu ge mitt betyg. Inte riktigt min grej egentligen. Men eftersom jag verkligen gått in för att hitta den perfekta ansiktskrämen, så kan jag dela med mig av vad jag i mitt tycke kommer fram till.

Jag gillar varken Clinques nattkräm eller dagkräm för torr hy. Den är fet och går inte in i huden utan lägger sig ovanpå. Faktum är att jag tycker huden försämras av den. Däremot gillar jag deras Absolute moisture surge. Den ger en riktigt skön och återfuktande känsla. Den är inte tänkt att användas för sig och är alldeles för tunn för det. Ser den mer som ett bra komplement. Älskar deras Eyeroller, har försökt spara så mycket jag kan av den. Känner hur den jobbar och när jag vaknar på morgonen märker jag avsevärd skillnad. Har inte använt deras tre stegs serie, även fast jag fått prover. Allt jag hört både på forum och från vänner är att hyn torkas ut och försämras. Den för torr hy innehåller alkohol i rätt stor omfattning, så kan gissa att det är därför.

Köpte förresten Biotherm på tub istället för burk, vilket är att rekommendera. Mindre bakterier. Nästa gång ska jag testa deras Skin Energetic serie. Sedan blir det Estée Lauder, Lancome och Dermalogica. Tar dem i tur och ordning. Får se om jag kommer fram till något, haha.

Gillade förresten låtarna i förra inläggets kommentar.

Mm gillar mitt rum hundra gånger mer nu, städat och tänt doftljus i mina små rosa iittala ljusstakar jag köpte på Önska när jag jobbade där. En av få saker jag tog med mig upp till Uppsala. Blev mest kläder och böcker, när jag packade. Får inte plats med så mycket. Tog med dem för att de ger ett så mysigt rosa sken, så allt ser mer mjukt ut, fint.

Håller på att bli sjuk förresten. Därför jag sitter här och skriver lameass inlägg. För jag får inte träna, enerverande faktum.

Middag på Riva, shotsrunda och Fright Night,

Hej! Jag har haft lite bloggtorka på sista tiden. Men eftersom en viss söt dam idag undrade varför jag inte skriver något längre, så ska jag ta upp det igen. Det är faktiskt skönt att skriva av sig. 

Så kort sammanfattning av den helgen i Linköping. Åt på Riva, Shotsrunda, slog i näsan i mitt fylletillstånd vet inte riktigt hur, Fright Night osv. Var jätteskönt att för en stund känna sig hemma.

Haft föreläsning idag och sitter på JB nu och försöker skriva mitt PM. Min lärare varnade mig för att det inte får bli en pusselläggning utan att jag skulle ha en klar och tydlig disposition. Det känns precis som jag har gjort det han sa åt mig att inte göra. Har en massvis med trådar som spretar hit och dit och vet inte inte hur jag sk få ihop det och konkretisera det jag vill ha sagt. Lika med mitt hår har blivit x cm kortare av ren desperation.

Har äntligen bestämt mig för bågar. Blev ett par bruna Marc Jacobs. De är inte alls vad jag letat efter. Tog faktiskt det rakt motsatta bara för att j*vlas med mig själv och min beslutsångest. Känns bra.

JB, Café Linné och salsa, merengue rytmer,

Åh känner mig så glad idag. För jag har varit på JB sedan kl nio och verkligen gått igenom seminarieuppgiften till imorgon. Finns inget så ångest befriande som när jag verkligen känner att jag gjort något utav min dag. Ska läsa klart det här rättsfallet och Hannover fallet och sedan bege mig hemåt.

Ikväll blir det zumba med Klara. Lite salsa, merengue och rytm ska få fart på min kväll. Ska verkligen försöka göra så mycket som möjligt i pluggväg innan fredag. För då bär det av till LINKÖPING! Har inte bokat biljett än, så måste göra det snarast.

Puss från en lycklig Sara!

Förresten hittat mysigaste fiket i stan, Café Årummet har nu fått konkurrens på min topplista av Café Linné. Varför finns det inte sådana här mysiga fik i Linköping? Det bästa av allt var att det var så varmt. Jag frös inte för ovanlighetens skull och de hade den skönaste fåtöljen någonsin. Ville inte rubba mig ur fläcken.

Okej fokus nu, hörs sedan.

Pluggdejt på economicum med Kimia,

Ett plus till den här årstiden är att det är så billigt att köpa mandariner. De är så juicy och goda.

Suttit med Kimia på Economicum, gick inte så bra. För biblioteket var stängt så hade tyvärr ingen tyst läsesal. Tjejerna bredvid oss som säkert var jättetrevliga i sig, kunde aldrig hålla tyst. Blev mer och mer frustrerad. Gav upp och gick ner till stan med Kimia och passade på att handla inför veckan.

Cyklade hem och ska nu försöka sätta igång igen, känner mig lite ur mitt pluggmode.

What are words if you really don't mean them when you say them,

Bodytoning 75 min och styrka - ben. Känner att jag gjort min träning för idag. Ätit en rejäl lunch för att fylla på batterierna och nu blir det städning, tvättning och seminarieuppgift. Ikväll ska jag som belöning se det nya Vampire Diaries avsnittet, i'm hooked, hihi.

Bokat tid på C2 i linköping den 17:e. Är fånig som inte vill byta frisör men jag blir alltid så nöjd där och tänkte att det passade för i så fall kan jag ha en trevlig helg i min kära hemstad. Så skönt det ska bli att få klippa mig, har blivit så långt att jag har svårt att få styr på det.

Vackraste videon, går direkt till hjärtat, believe in love.


Happy camper,

Jag är så glad, fast ändå så kall och frusen. Föreläsning idag 12 - 14. Gick på stan efter det och köpte en vit stickad tröja av längre modell som jag tänkte kunde bli fin till ett par svarta strumpbyxor. Ett vardagsplagg, ångrar mig lite nu. Fast har inte köpt kläder på hur länge som helst och min garderob är gapande tom. Ibland undrar jag varför jag inte kan få vara en av de där tjejerna som njuter av att shoppa och gå på stan. Jag tycker det är hemskt! Du blir trött, hungrig, frusen/varm, det är fullt med folk, ljud, du måste ta av dig kläderna, ta på dig kläderna om och om igen till du är helt vimmelkantig och det enda du önskar är att få komma hem. Problemet är att jag älskar att använda kläderna sedan, det är mest att shoppa i sig som är den problematiska delen.

Mitt kontokort drog sin sista suck, chipfel. Fick ta ut på banken och beställa nytt. Cyklade sedan till IKEA, duggade lite smått för att sedan övergå till hällregn. Blöt som en katt och vilse, hittade jag en stor tavla med en karta över Boländerna. Till slut stod jag på IKEA, NOT A HAPPY CAMPER. Åt en utsökt köttbulletallrik för 19 kr. Värd varje krona vid det laget. Hittade på JYSK ett helt underbart täcke av gåsdun från Kronborg. Nedsatt pris från 1500 kr till 750 kr. Köpte två stycken och två stycken kuddar, även de nedsatta. Blev en dyr eftermiddag. Men jag ville ha två stycken, köper alltid det. För tycker det är så tråkigt att ha omaka par och sedan när du vill ha ett till så går det inte att hitta. 5 - års garanti och jag kommer inte behöva frysa något alls längre.

Nu kommer vi till den kluriga biten att få hem dessa fyra påsar i soppåsestorlek på min cykel i hällregn och med min väska full med lagbok och böcker. Önskade i det ögonblicket att jag haft bil.. Bor helt fel.. Sommaro/Kåbo, stannade på hemköp och köpte två kassar mat till damen jag bor hos, för stackaren har brutit två revben. Så helt plötsligt hade jag sex kassar, väska, tröja och så mig själv.

Skrattade ihjäl mig inombords för ni skulle sett detta. På vägen hem gick jag förbi ett café och några tjejer började ogenerat att skratta åt mig. Ville sjunka genom jorden.. Svor för mig själv när jag gick förbi Stocken och upp i Carolina backen.

MEN NU ÄR JAG HEMMA GLAD OCH LYCKLIG!

Imorgon kanske jag ska träffa Kimia hemma hos henne och se EM - kvalet. Jag är inte insatt någonstans, men blir nog trevligt.

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer,

Iiiiieh adrenalinkick, spinningpass 55 min och dansat house i en timme. SÅ J*VLA KUL. Tisdagkvällarna börjar bli heliga för mig. Blev så depp när det var fullbokat, så ställde mig i kö en halvtimme innan och fick en av de biljetter som släpps tio minuter innan. Nästa vecka blir det Reggaeton och då ska jag boka flera dagar innan.

Har precis ätit ett ordentligt mål kvällsmat och ska nu hoppa in i duschen, göra en skrubb och ansiktsmask kanske? Sedan plocka undan lite och dyka ner i sängen med senaste avsnittet av Vampire Diaries.

Ikväll blir det inget plugg. Det tar jag imorgonbitti. Ledig så ska använda dagen till max. Skriva på mitt PM och tacokväll med rara Klara. Kanske cyklar ut och köper mitt efterlängtade duntäcke på JYSK med. De har REA nu och jag vill ha det gosigaste, fluffigaste, mjukaste och varmaste  täcket de kan erbjuda. Min frusna själ ska får värme så det räcker och blir över. Ska bo under mitt täcke när den första snön kommer.

October - please be awesome,

Helgen gick minst sagt i ett svep. Resan ner till Malmö gick bra. Jag hann i tid till mötet. Var där en timme innan. Efter det ringde jag en minst sagt förvånad Sanna och våldgästade hennes crib. Det var riktigt fint och centralt. Men det visste jag allt att det skulle vara. Hon har så fin smak när det gäller inredning.

Bokade en biljett till Linköping snarast möjligast. Hade tänkt ta en sista minuten, ack så dumt. För alla biljetter var nästan slutsålda och sista minuten var bara att glömma. Med risk att bli strandsatt i Skåne köpte jag en biljett för det fashionabla priset av 839 kr. Jag vill tillägga att biljetten ner gick på 600 kr och biljetten från Linköping till Uppsala gick på 170 kr. En mindre utlandsresa, surt. Tog dessutom taxi från stationen i Uppsala, eftersom regnet stod som spö i backen och där stod jag som en dränkt katt med tre väskor och en laptop under armen kl 1 på natten. Humöret var det i alla fall inget fel på, kände mig lyckligare än någonsin.

I Linköping, staden som jag aldrig trott att jag skulle sakna. Hann jag med bio, tappa bort mitt kort, plocka kantareller, äta jättegod hemmabakad äppelpaj med mandel i, bli väckt av en katt som petar mig i ansiktet och en massvis mer små detaljer som förgyllde hela min helg.

Så nu känner jag mig glad och utvilad. Mötet var spännande och har en hel del att fundera på framöver, det är ett stort beslut att fatta.

Ska fortsätta mitt seminarium nu, var tvungen att skriva av mig innan.


RSS 2.0