Dear John

Fin film & jag började gråta. Haha kändes befriande skönt, samtidigt så fånig jag är. Nu ska jag göra mig iordning & cykla till jobbet. Ikväll blir det nog Storan en liten sväng. Längtar till helgen.


Bounty Hunter & IKEA

Idag blev det jobb & sedan möttes jag utanför Twilfit av Emil. Så sjukt varm & så står den jäkeln med två iste från Waynes. Efter det åker vi till IKEA jag hittar ingenting, har ju fortfarande inte kommit fram till om jag är vit eller svart. Tror jag är vit, men av praktiska skäl blir jag svart för annars måste jag måla om allt. & mitt skrivbord är faktiskt sjukligt snyggt, jag älskar det. Tror inte vitt är det skrivbordets färg, skrivbordet vet mer än jag. Såå nu har jag bestämt mig för att lägga pengarna på en större säng! Detta efter att min säng som jag tycker är väldigt fin, blev så ruskigt hånad igår i telefonen av Sanna.

Kontentan är: Jag hittade inte ett smack på IKEA men den fula ungen jag gick med hittade ett ljus som luktade gott men ser ut som en potta & en tvättkorg så han slipper gå ner för trappan för att slänga sin tvätt. Så hela äventyret slutade med att vi istället köpte IKEAS Mjukglass, chokladbollar & ja vet inte allt.

Missade bussen både dit & hem, tydligen är jag jobbig att umgås med. Men jag vet att jag är den bästa vännen i världen.

Såg Bounty Hunter, komedi. Jag har aldrig tyckt så mycket om komedier, men den var riktigt bra.


Sist var himlen vit som papper ovanför

Idag hände något riktigt otäckt. Jobbade först 10 - 14  på twilfit & sedan 15 - 19 på BM. & när jag står där utanför så helt plötsligt hörs bara en smäll. & så ser jag att en bil har krockat på vägen ca 5 m från där jag står. & ut kommer en kvinna & bara faller ihop. Blir helt överväldigad & vet inte vad jag ska göra. Släpper allt & springer för att titta vad som hänt. Flera som gör & någon larmar 112 & snart kommer brandkår, ambulans & polis. Obehagligt, visste inte vad jag skulle göra. Ville hjälpa till, men visste inte hur.

Gick loss på hemköp & köpte körsbär, jordgubbar & nektariner. Nu tycker jag att jag förtjänar att sätta mig ner, med fötterna viftandes upp i luften & bara vila. Sen får vi se vad det blir av resten av kvällen.

Imorgon ska vi IKEA lite iallafall. Ska köpa något fint till mitt rum, vill möblera om lite. Mathilda "Sara du har en bra smak, men du har inte bestämt dig om du är en svart eller vit person". SANT! Halva mitt rum den delen med sängen består av vitt & andra halvan av rummet spegel & skrivbord är i svart. & jag kan verkligen inte bestämma mig. För jag älskar båda färgerna men bara inte tillsammans?

& det pendlar lite med humöret vad jag tycker om. Så är jag en svart eller vit person? Måste bestämma mig & sedan köra på det. Om jag fick någon psykologisk analys tror jag de med gravallvarlig röst skulle säga "Sara det här har med något mycket djupare att göra, det handlar inte om svart & vitt, det handlar om att du vill ha allt samtidigt som du inte vet vad du vill ha alls. Vilket leder till beslutssvårigheter & det är också anledningen till att du är den enda personen som kan stå i ett omklädningsrum i en timme för att välja mellan st 34 eller 36 på en tröja & sedan ta 34: an för att ångra dig! Varför vet jag inte vad jag vill ha? Kan jag inte få någon uppenbarelse & sedan liksom köra på det fullt ut.

No fear, no hesitation, no regret. Den första kan vi bocka av, rädslan att kasta mig ut i saker, den är nästan obefintlig.



9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, fun

Do, do, do, do, do, do, do
Do, do, do, do, da, da, da, da

Känner lukten av kyckling och smält smör. Vrider om i magen, jag äter verkligen alldeles för lite nuförtiden. Blir alltid så på sommaren. Springer hit och springer dit & så glömmer jag bort eller bortprioriterar.

Igår var mys, vi åt grillat & satt & njöt i trädgården hemma hos mamma. Perfekt sommarkväll! Sen på kvällen såg vi Prince of Persia & åkte longboard. Eller jag försökte åka.

Chill i solen

Stupid me, hur fasiken skriver man ut en bild & visar färgen för frisören när man inte har färgskrivare "Just såhär GRÅÅ vill jag bli".

Tilda & Mike var inne på jobbet idag, sweet together.

Kvällen har jag tillbringat med att läsa Ebba von Sydows bok & BH - skola från Twilfit. Mitt huvud är nu översvämmat av tips om hur man fyndar second hand, vilka matarial som är big no & hur man hittar den rätta bh storleken. Satt i solen & njöt & chillade med min nya vän Igelkotten, hihi han var så söt. Väldigt sällskaplig av sig så höll sig runt min filt. & det sötaste var när han började klia sig, pff pff jobbigt. Såg ut som mina marsvin. Hoppas han är där imorgon igen, vi bestämde dejt!

Hoppas det blir lika fint väder imorgon! Så jag inte behöver "sola" kl 18 på kvällen, ger inte mycket resultat. Kl 13.30 klippa mig. & sedan ska jag köpa gulligaste prickiga klänningen, nya vita shjorts, skor & en snygg Bh från DKNY som jag spanat på. Har nästan inga Balconette & måste ha det till den prickiga klänningen.

Imorgon är en dag bara för mig helt enkelt. Jag längtar något oerhört.



Yeees

Jag har en ny IPHONE jag är lycklig. Den fungerar så bra så. Jag har en klipptid & sling tid imorgon på Unique!

Jag vill ha håret i samma blonda färg & längd som, trodde aldrig jag skulle säga detta, Bella. Längtar!! Jag ska bli människa igen. HURRA.

& sedan kommer min farmor hit snart & ska hjälpa mig att sy upp min klänning. Den är jättesöt, blåvitrandig.



She's got a halo 'round her finger

Konstant stress, it has taken its toll on me.

Varför känner jag såhär? Har verkligen börjat reda upp allt. Men det är som ett arkiv av pappar som borde sorterats i olika fack för länge sedan. Workaholic, tror det är jag. Tror det alltid varit så. Tjejen som aldrig kunde säga nej. Som sa ja & sen förbannat stod & stampade för sig själv när ingen såg.

Idag har jag iallafall försökt styra med en del småsaker efter jobbet. Fixat både det ena och det andra banken, skatteverket & andra hm tråkiga småsaker som måste göras men som alltid skjuts upp.

Ikväll ska jag iväg & har inget att ha på mig & tvätthögen är ofattbart stor. Vågar inte ens titta på den.

Midsommar kommer bli något alldeles extra det är jag helt säker på! & ändå känns det bara jobbigt just nu. jag behöver en klipptid & slingtid, vad ska jag ha på mig? Vilken mat ska jag ta med mig? Förlåt Tild jag vet att det kommer bli helt underbart bra. & försöker vara positiv. Men det är sommar & jag är inte ens brun.

Lista:

Systemet till ikväll
Fixa nytt ID
Fixa nytt kort
Klippning + slingning
Hämta Iphone
Lämna familjerättsboken
Rensa & städa ur mitt rum, eftersom jag slängde ihop allt i en kartong, smart..
Köpa fordral + skor, haha mina skor det är fasiken pinsamt 3 stora hål i ena och två i andra, ska börja nynna på somliga går i trasiga skor, säääg vad beror det på?
Lära mig häftet från jobbet utan och innan, nya chefen börjar 1 Juli
Fixa midsommarkläder + mat
Jobba, jobba, jobba

Nej nu måste jag verkligen göra mig iordning. VAD SKA JAG HA PÅ MIG?! Om man känner sig fin är man fin, så tja det är kört för ikväll.

Ledsen Sara.

Vill ha ett break.


My own protection



I need some shelter of my own protection baby
To be with myself and center, clarity
Peace, Serenity

It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do

The path that I'm walking
I must go alone
I must take the baby steps 'til I'm full grown, full grown

Fairytales don't always have a happy ending, do they?
And I foresee the dark ahead if I stay


Ajajajaj

Känner mig stelopererad, cant move, blåmärken på knäna. Det här har varit en underbar vecka & nu är den slut för min del. Igår var nog en av de bästa dagarna! Sista lektionen, iieh.

Ska fixa lite te & en åka ner till jobbet! Halmstadresan är bokad med, lyckades få in det i schemat. Yes, ska bli så kul!

Försökte resa mig, ajj.


Cookiejar

Hallåååå, varför är det enda jag kan tänka på godis, godis, godis just nu. Jag brukar aldrig vara sötsugen. Men just nu skulle jag äta vad som helst som innehåller socker. Känns inte helt ok. Hur kväver men detta sockerberoende.

Abstinens!!

Beachvolleyboll på trädgårdstorget, stod & reamärkte varor & lyssnade på musiken. Häärligt. Jobb imorgon & sedan på andra stället på Söndag.

Sista dagen idag för mig på dansen. Ska bli både tråkigt och lite lite skönt. För jag har inte hunnit med mig själv riktigt. Tenta P & sedan direkt börja jobba & allt.

Min blogg är totalt kaputt vilken den varit länge, tappat suget. & ni ska se mina naglar & obefintliga bränna & när var det senaste jag shoppade något. Jo ett par strumpor! (Bleauforet, jättesöta, men hur roligt?). Av mig själv! Typ för två veckor sedan. Förstår ni hur det känns? Har liksom på något vänster typ slutat bry mig, om allt som har med kläder, utseende att göra. Blir liksom förundrad varje dag jag ser söta tjejor trippa omkring i assnygga kläder, perfekta brännan eller hon som handlade av mig idag & räckte fram sitt kort med välmanikyrerade naglar (fransk manikyr). & jag kikade på mina egna med halvnött rött nagellack, trasiga nagelband & ja skivade naglar (för det blir mina alltid). & jag skämdes! Sjukt mycket. Skärpning Sara.

Men försöker bara förstå, VART FÅR NI TIDEN IFRÅN? Kan ni berätta er hemlighet? Jag försöker hinna med allt & tycker jag böjer mig åt alla håll & kanter för att göra det. & ändå är det alltid något jag inte hinner, någon som känner sig bortglömd. Men saken är den, att när jag väl kommer hem är jag ofta så trött att jag bara vill slänga mig på sängen & dra täcket över huvudet. Vill också bli en tjejtjej. Verkar jobbigt, men ska försöka.

Känner mig liksom otillräcklig? Antar jag.

Kan inte saker vara lika lätt som förr? Skurtkeps & så var man ready to go.


Lyrical jazz - You can only push me so much, 'til I'm too tender to touch

I'll taste your tears when I hold you near

You can only tune in so far
Before life freezes you just as you are
You can only get so deep in
Before someone wipes away that grin

You an only push me so much
'Til I'm too tender to touch
And you can only take you so far
Before you fall below my radar

Lyrical jazz, tyckte låten var väldigt vacker, ja den fastnade, gick & leva sig in i. Tror sådana texter alltid kan beröra en på något sätt när vi associerar den till något vi själva kanske känt.

Iallafall perfekt dag. Fick veta en tråkig sak, mitt jobb ska byta ägare. Undrar om jag får vara kvar i höst med? Hoppas det. Köpte en glass på stan & åkte sen till FU.

Imorgon blir det jobb 9 - 14 & sen tre danspass på kvällen. & ja sen är det roliga slut för mig. För kan inte vara med på lördag, för då jobbar jag.

Nu ska jag hitta på något gott att äta!


And go hard for it, you better work

Walk that walk (walk)
Show me how you move it
Can you walk that talk (talk)
Put some snap into it



Jazz, hip hop & sedan orientalisk dans. Solade idag & så köpte vi glass & ja. Ajj, typ färg blev det ju iaf. Ville ju få ut max av dagen, antar att man kan säga att jag fick det på mitt sätt. Fryser & är varm det är inte ett bra tecken väl?

You try to scream but terror takes the sound before you make it

FÖR JAG ÄR LEDIG IMORGON!! HELA DAGEN LÅNG, lalala.

Sitter redan & funderar på vad jag ska göra med min dag, så mycket tid! Hihi, snacka om att njuta av sin ledighet.

Seriöst är det något i den där dansen, jag är helt uppe i varv. Kan typ inte sova, fick precis stränga order ifrån mina kära vän Anders att chilla. Haha men jag vetifan, gååår inte. Iiiieh glad Sarii!

GODNATT MINA SMÅ KISSEMISSAR!!

Dagens dans, koreografin till thriller.

It's close to midnight and something evil's lurking in the dark
Under the moonlight, you see a sight that almost stops your heart
You try to scream but terror takes the sound before you make it
You start to freeze as horror looks you right between the eyes
You're paralyzed

'Cause this is thriller, thriller night
And no one's gonna save you from the beast about strike
You know it's thriller, thriller night
You're fighting for your life inside a killer, thriller tonight


Frustration

När man känner att benen & armarna inte gör som man vill!! Speed, streetjazzen. Fick göra koreografin till thriller idag också! 

AH, nya tag imorgon. Typ Jazz & hip hop på schemat tror jag?

Skiner som en sol just nu ändå, stretcha, stretcha, stretcha.

Känner press på jobbet med, idag gick det dock väldigt bra & fick beröm. Vill sälja & gör & säga allt rätt. Vill lära mig på ett kick. Att lära sig går ju i vågor så gäller att bita ihop & ta sig över den där tröskeln.

Trösklen ja, över ska vi.

Nattmacka nu, tjarååå!!

Energi ut i fingerspetsarna.


Fake it til you make it!

Varje muskel i min kropp skriker döö. Först ett pass locking & poppin, sedan ett med "dagens dans" som blev bollywood, haha sjukt komiskt att se sig själv i spegeln & sista passet med streetjazz. Adrenalinet bara pumpar & skriker just nu.

Imorgon jobba 10 - 18 & sedan kör vi igen 18 -22! Lite sen kommer jag bli.

Vill bara skrika rakt ut så uppe i varv känner jag mig just nu. Stämningen var verkligen på topp.

Men nu hoppa in i duschen & bli fräsch igen haha. Det var den varmaste lokalen jag någonsin dansat i!

Extra extra

HAHAHAHA, okej vade hemsk jag är. Men jag tror en bit av mig dör inombords när jag läste detta. & det roliga är att dom satt ut en bild på Ida när hon gör det. Älskar kommentarem längst ner "Jag lyfte den och sprang."

Förlåt, men jag tycker det här är kul. Tycker om dig, hihi.

http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/?articleId=5247883&date=&menuids


"Den 19-åriga studenten var rejält berusad när hon stal en glassgubbe. Nu har hon åtalats för snatteri.

Den 15 november förra året upptäckte en anställd på en bensinstation i Ryd att en glassgubbe, som gör reklam för märket GB, hade försvunnit under natten. Den anställde tittade på en övervakningsfilm och kunde konstatera att tjuven var en ung kvinna som tidigare under natten hade handlat på macken. Med hjälp av ett kvitto och en sökning på Facebook kunde den anställde få fram kvinnans identitet.

När 19-åringen blev kallad till förhör såg hon till att lämna tillbaka glassgubben till bensinstationen. Hon medgav att hon hade tagit föremålet och förklarade för polisen att det hade rört sig om ett hyss. Stölden var inte planerad.

- Jag lyfte upp den och sprang, säger 19-åringen i förhör."

 


Vilken dag

Hej att jag ens uppdaterar min blogg, hoppet är väl att jag en dag ska orka ta tag i den igen. Med fina bilder från systemkameran & intressanta inlägg, haha. men håll till godo. Vi lever ju på hoppet så att säga.

Är helt slut i benen, upp och ner, ner och upp. har börjat ha mina dans sneakers på jobbet. För de är så ruskigt bekväma & får inte lika ont i kroppen efter en dag i dem.

Emmorna var inne & hälsade med, så gulligt av dem.

Idag blev det 10 - 18. Missade dock att jag hade en hel timmes lunch & blev glatt överraskad när jag fick det berättat för mig. Precis när jag skulle rusa ut från butiken kom nämligen Simon, Tilda & hans lillasyster. Blev så glad, så vi gick en sväng till Gina & sen tittade jag på kort & blommor till pappa imorgon. Jag tänker vara tråkig & ge ett presentkort på Elgiganten 1000 kr & sedan en fin blombukett jag valt ut & sötaste kortet där det står "Det här är en superviktig dag" & sen en mus eller björn, något fluffigt & brunt djur iaf med supermannen kläder på! Haha okej låter illa, men den är sjukt söt.

Inte lätt det här med presenter när man är ensambarn & ja vi är ju liksom två personer här på Vasavägen, dvs. jag & pappa. Hade varit roligare att gå ihop till något större. Men eftersom jag verkligen vet att han önskar sig presentkort där så blir det nog bra! Hoppas jag. Ska skriva något riktigt fint i kortet & berätta hur mycket jag tycker om honom. Haha hoppas jag inte får samma idétorka som Maria Montazami "Dear Cameron, when I walked through those doors.. eller var det en dörr?". Tror jag kiknade av skratt.

Nu ska jag städa hela lägenheten & diska. Det ska vara skinande rent till imorgon den stora dagen. Farmor bakar godaste tårtorna 7 st & sen har vi hyrt en del av Nangs Kitchen, eftersom det är min pappas favoritrestaurang!

Fasiken helt slut.

Jobba imorgon med till 17.00.

PUSSS


Äntligen

ÄNTLIGEN SOMMAR PÅ RIKTIGT FÖR MIG!! SISTA TENTAN KLAR!!

Är det någon som går AJF som i denna stund inte känner lycka i hela kroppen. Bara att få det gjort, oavsett resultatet som kommer om två veckor. & det kändes ändå som det gick OK. Mer tänker jag inte säga, nu är det bara att hoppas.

Glad, gladare, gladast. Lycklig, lyckligare, lyckligast. Sprallig, sprall.. Ja osv. Haha jag förtjänar att vara det tycker jag. Första året på Affärsjuridiska programmet har kommit till sitt slut. Varav än sålänge högsta betyg i familjerätt, rättsfilosofi & affärsrätt & en avklarad statsrätt.

Imorgon blir det att jobba 10 - 18 på Twilfit. Ska även fixa min pappas födelsedagspresent i veckan för han fyller nämligen 50 år, stor dag.

& nästa vecka börjar Dance in the city & jag hamnade i samma grupp som Ida.

& i övrigt förutom att jobba & dansa ska jag bara sola, sitta på uteserveringar, umgås mina fina vänner som jag inte hunnit träffa så mycket på sista tiden, shoppa & njuta av sommaren!!

Idag är en bra dag!


Karma karma karma

Karma karma karma karma, karma chameleon
You come and go, you come and go
Loving would be easy if the colors were like my dream
Red gold and green, red gold and green



Push push baby


Rosewood

Ska upp till LIU & skriva ut gamla tentor, hoppas jag inte är för sent ut. Idag är det middag på Storan, iieeh har längtat. Planen är, klä upp oss lite extra & ha en fantastisk kväll. Kommer sakna er tjejer & är glad över att jag fått lära känna er! Halmstad är inte så farligt långt bort.

Igår fick jag en ros lite oväntat, gulligt, tack.


Fly like you do it

Fly like you do it
Like you're high
Like you do it
Like you fly
Like you do it
Like a women

Ut & sola lite, åh vill dansa!! Börjar få abstinens. Längtar till Dancecamp v. 24. får nöja mig med att hoppa runt i min lägenhet. Stretchövningar, kommer jag någonsin nå mitt mål att gå ner i split? Haha tveksamt just nu.

Heartbeat away

Jag är så glad. Älskar min nya bikini. Har letat efter underdelen i stan, ikano på deras e - handel. & Anders har letat efter den på alla Gina i hela Stockholm. Började vänja mig vid tanken på att klara mig utan den & ta en svart. Loggar in en sista gång på e - handeln. & helt plötsligt finns en underdel i small! Beställer den kvick som tusan. Blir orolig att det är för bra för att vara sant. Tittar en gång till i kollektionen & den är borttagen. Måste varit den sista.

Hoppas nu att allt stämmer här, kan knappt vänta tills jag får hem den!

För han är bra

Ville bara säga att Anders är den bästa vännen någon kan önska sig! Så läs det här & suck it up. Letat i tre affärer efter min bikini & nu skulle han kolla i en fjärde på Söder. & det är varmaste dagen. Tack så mycket!

Okej nu måste det bli kliniskt rent här, sedan blir det genomgång av gamla tentor. Ska försöka få lite koll på allt material & skriva ut CMR & allt annat som behövs.

Jag vill bara få sommarlov, så jag kan få njuta av solen & få en snygg bränna!


1 Juni - Human


Pay my respects to grace and virtue
Send my condolences to good
Give my regards to soul and romance
They always did the best they could

And so long to devotion
You taught me everything I know
Wave goodbye, wish me well
You've gotta let me go



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0