I shut my eyes and all the world drops dead; I lift my lids and all is born again.

Åh skön dag fylld med träning. Spontanshoppade mellan passen. Blev en ny klänning. Som jag blev kär i, dock beige. En färg som jag aldrig riktigt passat ihop med. Tänkte lägga upp bild, den har samma form som en pennkjol och i ryggen är den öppen med en guldlänk som håller ihop den högst upp. Köpte också ett par högklackade knalloranga mocka skor. Väntar på en knallorange kjol.. Jag och orange också en färg som aldrig fungerat. Får bli äckligt brun i sommar så kanske jag kan komma undan med det.

Nu ska jag ta tag i kvällen.


Honesty

My father used to say: "The first time someone calls you a horse you punch him on the nose, the second time someone calls you a horse you call him a jerk but the third time someone calls you a horse, well then perhaps it's time to go shopping for a saddle."

Get some

Mitt PM ger mig huvudbry. Gör mig alldeles virrig, darrig, stirrig. Det är pilar kors och tvärs och huller om buller. Direktkrav, pust. Mitt rum är nytapetserat, ljust och fint. Min PM låt! Så jag kommer upp på morgonen nuförtiden, I jump and I sing.


I mörkret är alla katter grå

"Denna differentiering tjänar syftet att belysa och därigenom upptäcka nyanser i vad som annars kan upplevas som ett kompakt mörker. I mörkret är alla katter grå. Vi måste därför, kort sagt, nå en sådan upplysning att vi också kan se de randiga katterna."


Highly addictive,

Come and take a walk on the wild side
Let me kiss you hard in the pouring rain
You like your girls insane
Choose your last words
This is the last time
Cause you and I, we were born to die


Go somewhere new

Kort summering av helgen. Pluggade med Michelle på ECO i lördags. Åt middag hemma hos Klara och Clara. Myste ner oss och tittade på P.S. I love you.

Idag har jag testat olika dansstilar på danscenter i stan. Nu är jag i valet och kvalet vilka jag ska välja. Ifall jag fick bestämma och det inte var en ekonomisk fråga. Skulle jag välja; Locking, Popping - Torsdagkväll. Contemporary Jazz, Street fortsättning, Crumping, House och Feminine Vibe - Söndag. Har bestämt mig för att köpa ett terminskort. Det ingår tre klasser och sedan 500 kr för varje extra. Dvs. skulle möjligtvis kunna sträcka mig till 4 eller 5 st.


Count your blessings

HEEY. Skriver aldrig, allt går i ett. Det är så mycket att läsa och jag känner mig konstant efter.

Har syndat också. Häromdagen var jag och åt sushi.. Det är ok, för äter fisk. Smakade dock en kycklingbit. Den smakade inte gott alls. Sedan igårkväll blev det O'Connors. Tror det heter så, en irländsk pub i stan. Deras hamburgetallrik.. Ska ta mig i kragen! Förlåt, förlåt, förlåt. Har fem quornmatlådor i kylskåpet och drömde till och med om hur jag köpte basilikapuckar, bouletter osv. Det är bara så svårt  att motstå när jag inte äter hemma. För de vegetariska alternativen ser inte alltid så lockande ut. Oavsett jag har dragit ner ordentligt!

Varit på bio och sett Ghost Protocol, hehe. Gillar att deras stickade tröjor var snustorra efter att de nästan drunknat. Önskar mina stickade tröjor hade samma effekt.

Gick på stan igår och köpte en ljus jeansskjorta. Blev smått kär i en grön lurvig sak från Acne.

Har en sådan där ajfån nu. Börjar fungera imorgon, wiho.

Idag blir det seminarieuppgift & kanske ett eller två danspass ifall jag hinner. Annars tar jag det fre, lör, sön. Har ett riktigt fult armband på min handled. Som dock ger mig full access i en vecka att prova hur många danspass jag vill på danscenter. I måndags blev det ballet, contemporary jazz och disco. Är sugen att testa locking, house, street och jazz. Samt nybörjarklassen i contemporary. Visste inte att det fanns så mycket muskler i fötterna som det gör, mina var helt slut efter balletpasset. Kände mig som en heffaklump på hal is.
Peace out.

RSS 2.0