The notebook,

"Summer romances; they are shooting stars-a spectacular moment of light in the heavens.
A fleeting glimpse of eternity."

Åh den här filmen, gick till hjärtat direkt! Tillsammans med Benjamin Button är det nog min absoluta favoritfilm. Förstår inte att jag inte sett den tidigare.


Sarah, you must understand,

Idag hade vi föreläsning 8 - 10 & jag förstod inte mycket, alls. Får lite småpanik när jag tänker på det. Mmmm ingen lust att fokusera på det för ögonblicket.

Usch hatar sådana där årsdagar, det drar upp så mycket inom mig. Känner mig som en urvriden tvättsvamp. Helt plöstigt brakar alltihop & så bara kommer en massa tårar, hulkande & ledsamhet. Det är ingen vacker syn, men känns lite skönt & lite befriande. Även om det är helt tomt i mig nu.

Känns ibland som det fanns ett liv före & ett liv efter & det blev någon brytningspunkt där, som gjorde mig väldigt förändrad. Tror de som kände mig riktigt bra vid båda tidpunkterna kan se en tydlig skillnad. Om vi gick en mil i en annans skor, så kanske vi skulle förstå bättre, varför vissa saker tar mer än andra. Let me try, jag skulle gärna vilja se en annan point of view.

Nej, vet ni vad. Idag ska det bli semlor, bara för att de ser så fluffiga & söta ut. Mandelmassa, favvis. Precis slutat prata med Skuff på telefonen. Vet ni vad jag tycker är kul, varje dag när jag tittar ut genom mitt fönster har de bytt balklänningar på skyltdockorna, jag älskar kläninngar. Idag är det en klarblå söt, hjärtformad högst upp och med paljetter. Blir lite som en grej att varje morgon kika ner från mitt fönster & se vilken det är idag, dagens får 8 av 10.

Ska ta en skön dusch nu!! & ladda inför att det är helg & fredag!

Så jag heter ju Sara & här är en del av den pinsamma anledningen varför enligt min mamma. Har försökte kolla upp om det passar in årtalsmässigt & tyvärr tror jag det gör det..... Så min mamma hade en crush på Mauro Scocco  för 21 år sedan & han gjorde låten Sara. Här få ni den nyare varianten!! Haha hmmm. :P Tur att den andra delen är att vår släkt haft en massa Saror, känns lite bättre. Undrar hur min tidigare version var?


1/27


När dina steg har tystnat, finns ändå ekot kvar. När dina ögon slocknat, jag alla mina minnen har.

Jag spar dem i mitt hjärta, tar fram dem då och då. Så kommer du för alltid, att finnas här ändå. ♥


Firework,

Jag, Emma och Adla

Har tvättat, känns jätteskönt. Manglat alla handdukar, påslakan ja allt som är fyrkantigt. Blir så stor skillnad. Helt mjukt & fräscht. Vill bara borra ner i huvudet & mysa i dom.

Slänger in en bild från Maddes & Emmas födelsedagsfest. För jag är lite dålig på att lägga in bilder. Den andra Emma gjorde godaste kycklingen med philadelphia ost, soltorkade tomater, honungsglaserad vitlök och bacon runtom. Haha ni hör att jag verkligen försökt lägga det här på minnet. :) Vill prova jag med, har ju frysen full med kycklingfiléer. & sen var det en riktigt god pannacotta till efterrätt.

Idag fick jag min lön!!! Inte CSN dock för hade glömt lämna studieförsäkran, men det är fixat nu! Så den lär ju dyka upp om två dagar! Välbehövligt om något. Not till mig själv, fixa ansökningen om bostadsbidrag & sätt upp en ordentlig namnlapp på dörren. Har en egengjord för tillfället, som ser ut som något en femåring klistrat upp.

Nu ska jag diska, fixa till mig, fasiken mina kläder jag ville ha ikväll är blöta. Ska träffa Sanna, Sara och Josefin. Ska cykla till Vidingsjö har jag bestämt mig för. Så hoppas inte det är iskallt ute nu.

Do you ever feel like a plastic bag
Drifting through the wind
Wanting to start again

Do you ever feel, feel so paper thin
Like a house of cards
One blow from caving in

Do you ever feel already buried deep
Six feet under scream
But no one seems to hear a thing

Do you know that there's still a chance for you
Cause there's a spark in you

You just gotta ignite the light
And let it shine
Just own the night
Like the Fourth of July

Cause baby you're a firework
Come on show 'em what your worth
Make 'em go "Oh, oh, oh!"
As you shoot across the sky-y-y

Baby you're a firework
Come on let your colors burst
Make 'em go "Oh, oh, oh!"
You're gunna leave 'em fallin' down-own-own

You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow

Maybe you're reason why all the doors are closed
So you can open one that leads you to the perfect road
Like a lightning bolt, your heart will blow
And when it's time, you'll know

Jag ska måla hela världen lilla mamma,


Vilken tur att jag bestämde mig för att städa idag. Min mamma ville komma på besök & se lägenheten. Hade varit lite mindre roligt om den sett ut som den gjorde igår.

Först gick vi på stan & jag fick ett bäddset från Hemtex, så nu har jag två! Två jättefina, glad som bara den. Efter det gick vi runt & tittade lite. Köpte semlor på Lind's & te i teboden. Ett grönt te med gojibär, ska vara fullt med antioxidanter. Tyckte de lät bra & sen luktade det väldigt gott, så kanske mest därför.

Full av solsken varje dag
Om det regnar och är grått det gör detsamma
Du ska solsken i ditt fönster ha

In the end we're all the same,

Föreläsning idag kl 8 - 10. Äntligen fått ordning på mitt Pay Ex konto, så kan skriva ut på universitetet.

Har städat i 4 timmar nu. Min lägenhet är inte så fab inredningsmässigt, finns massvis jag skulle vilja köpa till den. Men just nu tycker jag den är fin, känner mig rätt nöjd faktiskt. Min mormor sa alltid att sålänge det är rent så är det fint. Den är väldigt ren nu. & gillar min nya söta ljushållare på bordet.

Har försökt rädda orkidéerna & min enda stackars klängtväxt med. Ska ner till stan nu. Har fixat ett bonuskort på hemköp & köpt mat till mitt tomma kylskåp. Kycklingfiléer, wokgrönsaker, kiwis, avocados, keso mm. Tilda du skulle vara så stolt över mig. Jag är väldigt bra på att hoppa lunch i vanliga fall, men inte längre. Det bästa jag vet; avocado & keso. Godaste mellanmålet & massa nyttiga fetter i det. Ska köpa kvarg nästa gång eftersom du sagt att det är så bra. Mitt koncept ska bli mycket mat och inget socker alls.

I could close my eyes to dream,

Första dagen med extern redovisning. Känner det redan nu att det här kräver att jag är med från första början, ska sätta mig en timme eller två och titta på det ikväll. Är i samma grupp som Adla, Madde och Emma. Vi har bestämt oss för att vi ska fixa 16 p på Intertrade! Så jag måste verkligen sätta igång.

Nu har jag varit på stan och tittat på kläder, jag vill verkligen shoppa. Men stoppar mig själv hela tiden. Känns inte som jag kan prioritera sådant just nu, hur mycket jag än vill. La undan lite som jag hittade, ska sova på det. Kanske köper ett av plaggen eller inte... Konjakfärgat i vår alltså, hm klär det mig?

Var på kunskapstorget på morgonen också, fick ett inbokat möte nu på torsdag. Så får vi se vad som sägs. Vill komma igång så snabbt som möjligt.

Ska fixa lite mat nu är så hungrig. Kan inte tänka klart, ser svarta små fläckar. Iiieh inget bra tecken!


Indestructible,

Ska fortsätta läsa nu, haft en musikpaus, hehe, för att samla lite kraft. Min plan är att göra de tre övningstentorna idag. Ska läsa klart BRL först, dags att sätta igång. Det får bära eller brista!


"And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible!"

And I wonder what it means, to find your dreams,

Tentaångesten är ett faktum. Det är i dessa tider av ren desperation som man gör en mängd löften till sig själv.
Efter tentan är klar försvinner dock dessa löften oftast ut i tunna luften.

Mina löften för tillfället är;

Jag ska inte äta godis, läsk & istället byta ut det mot frukt, nötter & annat som jag tycker är gott & hellre lägger pengarna på än något färdig fabricerat skit fullt med äckel tillsatsämnen som säkert inte är nyttiga för min kropp.

Jag ska verkligen börja träna! Inte bara för att min kropp kommer må så mycket bättre utan även för att min förmåga att faktiskt fokusera på det jag gör förmodligen också kommer bli bättre.

Jag ska ta tag i alla de där små sakerna som egentligen inte tar någon tid.

Jag ska aldrig mer hoppa föreläsningar även om det sker av en så pass bra anledning som jobb.

Jag ska avsätta en timme varje dag för att läsa.

Jag ska lära mig att stå på mig, anv. ordet nej, ta för mig mer och få en bättre tro på min egen förmåga. Jag vet att jag kan om jag vill! Om det går dåligt så är det inte huvudet det felar på, utan snarare den nedlagda ansträngningen på det hela!

Jag ska aldrig mer låta någon få mig att tvivla på min egen förmåga! Hänger lite samman med förra punkten. Tror jag har ett bra självförtroende inte där det brister, tror snarare det sitter i självkänslan. &

Jag ska försöka på alla sätt & vis att visa hur mycket jag faktiskt bryr mig om mina nära & kära. Vilket jag tycker jag gör, men känner att vissa förtjänar lite extra.

Jag ska försöka försona mig med de saker jag tycker är orättvisa och istället för att se saker som problem försöka göra det främsta av situationen.

Ni ser vilken lång lista, ska gå tillbaka & titta på den efter tentan! Hoppas den känns lika aktuell då som nu.

Läste ett väldigt bra citat häromdagen, "Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden".

Nu ska jag fortsätta läsa!

Puss

Snabbt inlägg,

Hejsan! Jag har inget internet för tillfället & det kommer nog dröja ett tag. Äntligen fått klart med adressändringen iaf, så snart är det fritt fram för mig att fixa internetabonnemang.

Precis haft en övning i optionsavtal & ska snart gå på frågestunden inför tentan den 21:a. Jag känner mig någorlunda stressad eftersom jag jobbade en hel del i december och därför missat rätt många viktiga föreläsningar. Så fort jag tänker på det får jag hjärtklappning & så fort jag inte läser får jag dåligt samvete. Samtidigt så känns det väldigt bra att få inte de där extra slantarna, de behövs verkligen. Så försöker ta en sak i taget.

På lördag kväll blir det en paus från tentaångesten & jag, madde, emmorna, tiffany mfl. ska ha födelsedagsfirande för två rara födelsedagsbarn.

Jag slingade även håret igår på C2! & det känns jättebra! Som jag ville ha det.

Nu måste jag skynda mig till Key för vi börjar kl 3. Ska ta kulverten, hehe, gör det jämt nu för tiden. Så skönt att slippa bli blöt, frysa & ja allt annat. Känns dock som att gå i en ändlös korridor. Ungefär; Jag ser ljuset vibbar.

Pusshejs!

PS. Saknar dig Thild, alot.


RSS 2.0