Ordinary day.

Jag ska extrajobba idag, 8 timmar. Bra med pengar för mig! Efter det får jag skjuts av Pelle (min chef) till folkuniversitetet, så jag kan dansa. Tyckte jag var snällt! Inte lika genomtänkt att jag borde börjat gå dit vid det här laget, för annars måste jag ta cykel & lämna den där... fan.

Ner till ICA nu, min egna tonfisksallad idag. Hehe, jag är så bra i köket.


Better be.

Ett, två, tre. Jag hittar inte ett enda rättsfall om försök till förskingring, grov förskingring eller trolöshet mot huvudman. Tro mig jag har provat alla vägar, antingen är infotorget sug eller så är jag blä.

Var på konsultation idag på Feelgood. Gick dit med intentionen att vänligt men bestämt säga det här var inget för mig. (Jag väljer Campus). Väldigt bra övertalningsförmåga! & fick till en bra liten extradeal, som gör att det blir 1000 kr mindre för mig själv att betala. Så nu blir det gym & pass! Vill köra step fortast möjligt.

Har provat vaxning för första gången idag med aaj.

& mitt hår blev jag nöjd med! Väldigt nöjd. Tycker verkligen om att gå dit för de är så trevliga och down to earth.

Let my hair down.

Jag har fått tid kvart i fyra, ska lägga i en toning för klarare färg, gör slingor & klippa. Känner mig lite förväntansfull!


Leave the body leave the mind.

Dagens mission, ner till stan snabbt & se om ett par snygga byxor Kenza lagt ut på sin blogg finns kvar. Beställa tid för slingor & klippning.

Känner mig sönderstressad, har egentligen inte tid för det här. Inlämningsuppgiften & tentan som spökar. & varför var vi tvungna att få ett blankettstraffbud, mycket svårare att skriva 3- 4 sidor om något som består av en jäkla rad!!! Hänvisar ioförsig till hela 23 kap BrB. Får sitta & försöka tänka ut något på LIU idag, bara så jag kan få något gjort.

Shoreline.

Har suttit inne på Karnov & tittat på lagkommentarer i hopp om att få någon inspiration till inlämningsuppgiften.

Passet idag var kul men dödligt, efter 90 min var mina ben skakis så in i helvete. Känns jätteskönt nu. Har i present fått ett 10 ggr kort på Campus om jag vill. Så kan jag se vad jag tycker om det. De har mycket pass & bodyjam, step, aerobics & spinning är det jag helst vill gå på.

Ever since i was eight or nine
I've been standing on the shoreline
Always waiting
For something lasting
Loose your hunger, you loose your way
Get confused and you fade away


Kan inte bestämma.

90 minuters spinning idag på Feelgood.

Tycker det är lite svårt det här med att välja ställe att träna. Har tittat på WC, Feelgood, Campus & Friskis. Det sistnämnda är klart billigast & har dessutom massor med pass. Frågan är dock om jag är trött & kommer hem efter en lång dag. Om jag kommer sätta mig på cykeln för att åka till Tannerfors eller Kanonhuset. Lite tveksamt på den.. känner mig själv.

Feelgood tränar Tilda på, plus i kanten. Campus tränar alla studenter på, stort plus i kanten. WC ligger klart närmast. På Campus får jag dessutom guldkortet vilket inkluderar allt, till ett billigare pris än Feelgood. Var inte alls så billigt där som jag trodde.


With some perspective and dedication

Ibland är det bara ödet. Sa Tiffany & jag när vi först cyklade förbi varandra på morgonen till LIU & sedan träffades nere i Filbytergallerian. Skulle hämta ut mina nya stövlar jag lämnat in för omklackning. Vänder mig om & bakom mig står Tiff. Cyklade ut till Ikano tillsammans och fixade en hel massa saker. Slutade med att vi stod på IKEA med varsin mjukglass & kände att vi gjort varandras fredagskväll

Idag var jag på IKANO med Mathilda. Har köpt massa nytt! Ett guldigt armband, ett par nya örhängen, söta underkläder, transparent volanglinne i vitt & en svart transparent blus! Lite småsaker på det med som hårnålar, nagellacksremover, lotion & dylikt.

Efter det fick jag skjuts in till stan & har nu beställt en tofs. Tycker det är väldigt komiskt. En tofs! En svart scrunchie. Men de är ju slut överallt. Desperate times call for desperate measures.

Har även bytt storlek på min boots! Är jättenöjd med dem, de är varma, snygga, stabila och oerhört billiga endast 359 kr. & jag kommer därmed att kunna använda dem hur jag vill, dvs. när vintern kommer är det här skorna som kommer få ta stryk av salt, snö & slask. & mina lårhöga stövlar i mocka kommer få användas vid lite bättre och trevligare tillfällen.

För att komma till det roliga! Det här är så pinsamt att jag ens skriver om. Men vi måste inse faktum, hur mycket händer i Linköping? Tystnaden får tala för sig själv. Genade genom Bokia, & slängde ett öga på några pocketböcker jag varit sugen på att läsa. Haha & så står Baren Håkan där & sen går jag ytterliggare längre in i affären & där står Bingo Rimer. Tyckte jag var kul en regnig lördag i Linköping, att det kan finns en så salig blandning människor på Bokia.


I won't make a sound

There will be like I've never existed.

Åh vad jag grät till Atonement idag!



Not in my world

Jag är fucking klar!! Ska slänga ett öga på det imorgon och lite finslipning. And I'm ready to go!

Folk säger att det snöar, jag har suttit här sen 11 imorse så har ingen aning. Det var ljust sen blev det mörkt. Nu ska jag sova. Rätt så sorgligt att tänka på det, en hel dag av mitt liv har gått till att sitta här. Tycker bestämt jag har tid för det i något senare skede.

Get to the core

Okej, jag har en halvsida kvar. Innehållsmässigt, tja vet inte. Vill bara få det klart och bli fri och glad. Sedan vill jag såklart att jag ska få godkänt på det hela med, så får bita ihop lite till.

Helt plötsligt är det mycket roligare att läsa bloggar. Ja allt är helt plötsligt bättre & intressantare än i vanliga fall, när all tid i världen finns. Mathilda gråter för Bella, Nils, Hugo & Paow. Tror med jag ska gråta en skvätt. Får mig att undra vilka intressanta liv vi lever just nu.



Electric Bird

Idag hade jag Seminarium - Insiderhandel, schemat strejkade på datorn & kom därmed 10 min för sent Trodde vi var i A huset, men icke. Dumma flicka.

Efter det cyklade jag hem, telefonhäng med Tilda. Sedan ner på stan, åt lunch på Yogi, köpte lumene:s dag, nattcreme och coctail. Cyklade hem och sedan ner till stan igen... Sålde både familjerätts - och rättsteoriboken, jaa. Cyklade till Folkuniversitetet och träffade Ida, vi tittade ut rätt storlekar på kläder, tog large båda två. Hem igen, somnade vaknade & undrade vart är jag? Stapplade runt i något halvvaket tillstånd, tände ljus & drack honungsvatten. Började smått läsa om mutbrott & bestickning, klar nu. Börjar skriva imorgon, inlämning på fredag!

Min dag i kort form, jag vill sova nu! Först ska jag anv. mina lumene produkter, har byggt upp någon förväntan på mirakel här. Godnatt.

PS. Lägg märke till min anv. förkortning, tror jag skulle skriva hela det här blogginlägget i enbart förkortningar om jag inte stoppade mig själv. Bra anteckningar jag gör, arb.t, off.e, best. b. Ska försöka utläsa dem imorgon.

& jag kan inte sluta lyssna på Sias - Electric Bird. ♥



Break free


Last Airbender

Var på bio igår & såg the last airbender, trodde den skulle vara cool eftersom det var 3D. Hade gärna sett Avatar på bio i 3D exempelvis. Men den var, ja, sådär. Lite komiska repliker ibland, mycket upprepande, hehe. 

Läser rättsfall nu inför Sem. 2. & sen ska jag börja skriva på min inlämningsuppgift. Liten klump i halsen ska medge. Känner att det spritter i kroppen & vill bara röra på mig. Måste hitta disciplinen & viljan på något sätt att fortsätta läsa. Inte alltid helt lätt, känns en aning tungt nu.

Får förmodligen resultatet på Immaterialrätten idag eller imorgon. Wish me luck.

I Fredags träffade jag Sara! Evigheter sedan, hon kom hem till mig & fixade drinkar & drog med mig ner till Platå. Satt & pratade & fnissade & fick sällskap av Vicki. Bra kväll.

Tilda kom förbi idag & vi åkte till polisen & fixade pass åt henne. Snart åker hon, så glad för din skull. Men kommer sakna dig som in i helvete.
 


Bumpy ride

Jag har äntligen köpt en laptop! Hihi, den där som jag sagt att jag ska köpa i en evighet. Så inom 24 timmar kommer jag vara en väldigt lycklig person.

Firar med min gladlåt.


Sing with me

Dagens insikt, ibland behövs det avsättas tid till att bara ta tag i saker, till exempel sig själv.

Känns som jag sovit, sovit och sovit. Utvilad. Skönt & få undan en del av den stora tvätthögen som tornat upp sig under de senaste dagarna. Skönt att få dra några välbehövliga drag med dammsugaren. Slänga allt skräp som gör det svårt att hålla ordning. Skönt att få känna att det finns ett visst mått av kontroll. Kunna titta sig i spegeln & tänka där står en utvilad & samlad tjej, nästan helt redo att ta sig an det dagen har att bjuda på.

Ändå finns det så mycket kvar som ska göras. Läser ekonomisk straffrätt nu & det går undan. Imorgonbitti ska jag träffa min seminariegrupp. Ska köpa det gula höftet på LIU tryck, förmodligen sista personen att hämta ut det. Börja läsa "Brott & straff" boken.

I helgen blev det en liten miniutgång med rara Ida från dansen. Skulle bli en drink & pratstund, men blev något mellanting. Jobbade på Twilfit på lördagen.

Yeah, sing with me, sing for the year
Sing for the laugh, sing for the tear
Sing with me, if it's just for today
Maybe tomorrow, the good Lord will take you away

Dream On Dream On Dream On
Dream until the dream come true
Dream On Dream On Dream On
Dream until your dream comes true
Dream On Dream On Dream On
Dream On Dream On
Dream On Dream On



Fika

Provat mitt nya värmeskydd från Tresemmé, hm får se om det fungerar nu. Håret ska tydligen bli mjukt & glansigt av det.

Nu ska jag ner till stan & ta en fika!


Champagneflickan

Fick ett mejl som gjorde mig så fantastiskt förhoppningsfull. Hoppas för mig nu! Även om chansen är mini.

Känns så konstigt att vara helt fri från att tänka på tentor, seminarium och böcker. Att kunna tänka "vad ska jag göra nu", brukar alltid finnas saker att fylla tiden med. Så det jag tänker göra inatt är att läsa! Har fått låna Bergdorfblondiner och köpte Champagneflickan höromdagen på pocketrea, hehe. Tända ljus, honungsvatten & krypa ner under en varm filt!


Saturday evening

Idga har jag & Tiffany varit runt på stan. Köpte en ny tröjklänning, som jag kan ha till vardags i i ljusbrunt. & bytte mitt armband på Vila till ett guldigt. Min färg.

Träffade Madde & Mateja på stan! Så vog alla fyra en snabb fika på Steves. Färskpressad apelsinjuice, behövde vitaminerna. No more junkfood for me.

Ska fixa lite här hemma nu, ta en snabb varm dusch för håller på att hacka sönder mina tänder. & sedan ska jag & tiffany cykla ut till ICA Maxi! Jag ska se om jag hittar en "Scrunchie", för er som sett Sex and the City, så kanske ni kommer ihåg avsnittet där Carrie säger till sin pojkvän Bergh? Att ingen vettig tjej skulle visa sig ute i en sådan. & dissar därmed hans bok. Hehe, ja en sådan ska jag ha! I svart. Sen ska vi ha spakväll, har köpt ansiktsmasker idag på stan.