Say cheese, CHEEEESE,

Framförhållning, nu har jag en cheesecake i frysen. Är spänd av förväntan inför imorgon då jag ska få se ifall den stelnat. Ska garnera med hallon, blåbar och björnbär. Har städat hela lägenheten, skrubbat golven, så luktar citron i hela lägenheten, fräscht.

Godnatt!

Home sweet home,

Borta bra men hemma definitivt bäst. Så skönt att komma hem, äta frukost, ta en dusch, sova i två tre timmar. Frukost är mitt favoritmål på hela dagen. Idag har jag lite att göra, städa och plocka blommor till kransen.

Men ändå, sååå lycklig just nu! Haha, sjukt hur glad man kan bli över små saker. Som att stänga sin dörr och sjunka ner i sin soffa och bara, aaahh, haha.

Min matematikbok från adlibris kom igår med, så den ska jag hämta ut och sen är det bara att sätta igång.

Hate this part right here,

Först och främst vill jag varna för online väckarklocka. Tyckte jag var smart som kom på att det kanske fanns en väckarklocka på internet, när mobilen lade av. Jag valde den med tuppen och tror ni den ringde, svar; nej. Tur för mig kunde jag inte sova inatt ändå, så vid kvart över sex låg jag och stirrade på min dataskärm spänd av förväntan efter att få höra min inställda tupp.

Försov mig inte och det är jag oerhört tacksam för. Hade inte varit bra någonstans idag.

Nu har jag lyckats hitta en laddare på jobbet som faktiskt passar till min stengrej, hurra hurra. Alltså kan jag nås igen. Saknar min iphone, RIP. Hoppas du som har den nu, har mycket nöje av den och alla mina bilder. :)

Fick ta en promenad upp till US igår med och apoteket. Nu är jag så trött på detta så jag inte vad jag gör snart.. :/

We're paying with love tonight,

Just stop for a minute and smile. :)


How boooout...

Drömde att jag bakat muffins, med massa frosting på!! Aldrig bakat muffins förut och sista dagen på min ledighet idag. Ska vara hemma och baka, laga mat och läsa Elsas värld.

Tror jag blev hjärntvättad av American funniest homevideos.. Sen läste jag Egoinas öppna brev till Frödinge om att ta bort kanterna och bara sälja det göttiga i mitten.

Jag var fast. Frågan är nu.. Hur min frosting ska se ut, den är ju godast, vill ha massvis med strössel på med.

Kom på att jag lovat dyrt & heligt att göra två kransar till midsommar också.. Vart hittar jag blommor till två kransar i innerstan. Vill verkligen hålla det här löftet, annars blir jag midsommargrinchen.


Storan och Nh,

Idag har vi promenerat ut till IKEA och ätit där. Nu är jag hemma igen. Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll, har varit så tråkigt väder så ingen bränna kvar. Funderar på klänning, känns lite kyligt.

Ska bli jättekul att få träffa Kimia! Inte igår inte, måste jag säga.

Feeling like a peach,

Hey peaches, igårkväll kom Tilly och hämtade upp mig. Åkte till Maxi och jag köpte en ananas. Stor som ett berg och taggig som en kotte. Blev mitt substitut för godis. Efter några skivor, brändes min tunga, så fick lägga ner. Såg på 3:e säsongen av Jersey Shore, precis som gamla tider! Vi har lite udda smak när det gäller tv-program.

Haha


My secret,

And people say i'm off solid ground
But they don't understand, people never do
It's confusing, I don't expect them to
It's a new secret I have found


Oh my candycane,

Mår mycket bättre idag, blivit ompysslad och igårkväll gjorde vi kycklingsallad. Fick haribobjörnar och choklad, för att bli lite glad. Sen såg vi på film, vilken kommer jag inte ihåg.. Paul imorse, aliensnubben. Vi skulle gått på bio, men jag somnade direkt när jag kom hem och vaknade vid halvnio. Sliten, mitt immunförsvar måste verkligen gått ner sig på sistone. 

Nu vill jag inte vila mer, vill hitta på något. Kanske ska träffa Tilly lite senare, ta en lång promenad runt Stångån, vi får se. Mina favoritplatser att gå till; fontänen och båtklubben. Ska beställa min matematikbok, där har vi något jag verkligen ska göra, bums. Fun shit. Vill inte ta det lugnt mer, vill träna, dansa, gå ut, plugga ja allt möjligt. Så nu befaller jag min hosta, feber, halsont att försvinna. Så jag kan anstränga mig lite nämnvärt.

I ♥ movies though.


Badboll,

Får ha en pyssla om mig själv dag idag. Har en badboll i halsen, på riktigt, så känns det och lätt feber. Bara att vänta ut. Har målat naglarna, sett på film och gjort en inpackning.

Imorgon hoppar jag in och jobbar 8 - 16, för det är flera som är sjuka. Blev inte heller någon middag av den anledningen.


Hungerspelen,

Kunde inte hålla mig, läste ut den första pocketboken inatt, kunde inte sova där vid fyratiden. Den var annorlunda. Inte alls den typ av böcker jag gillar annars, men sjukligt spännande och lättsmält ungdomsbok.

Nu måste jag sova, för ska på personalmöte senare idag. är ljust ute, inte bra.


Passionsfrukt,

De senaste två dagarna försvann alldeles för snabbt. Vill ha dem tillbaka!

Igår träffade jag Tiffy vid Santinis.  Vi handlade lite mat på lucullus och sedan lagade jag lunch till oss. Lägg märke till att jag lagade maten och Tiffany tyckte till och med att det var gott, framsteg. Efter det gick vi ner till stan och tittade på kläder och framförallt skor. Jag hittade ett par riktigt snygga jeansshorts för 199 kr, ljusa med slitning och tänka sig de fanns i storlek 32. Brukar inte finnas så ofta, därav ingen glipa i midjan, fast lite tighta över rumpan, ska erkänna. Köpte även ett par träningsbyxor för 249 kr och två pocketböcker. Köpte det sistnämnda för mitt presentkort, kändes som en inte fullt så nödvändig utgift. Blev uppföljaren till Elsas mode; Elsas värld och en annan bok från en trilogi; Hungerspelen.

På kvällen satte sig jag och mr, på Rivas uteservering i sofforna. Passade på att använda min vita virkade klänning och p.g.a.. detta hackade tänder. Men de hade värmelampor och filtar, jättemysigt. Drack godaste passionsfruktsjuicen, såg ut som en sommardrink och smakade lite av pizzan. Måste säga att deras pizzor är verkligen goda.

På kvällen såg vi på en komedi, Hall Pass. Under vissa scener visste jag inte vart jag skulle ta vägen.

Idag började dagen med något inte lika roligt. Ni vet när ni sitter där med gråten i halsen och vet att ni får inte börja gråta. Klarade hela vägen hem, uppför trappan, in i vardagsrummet, sätta mig ner och sen.. Hell broke loose. Kanske är bra att gråta ut ibland, få det ur systemet? Samtidigt är det en sak jag hatar med mig, överdrivet känslosam. Är inte sunt att uppleva allt så intensivt.

Nu känns det ok. Saker är vad det är. Om allt skulle gå på ett rakt spår, så skulle det inte vara en bedrift i sig att klara sig igenom det. Hörde i mitt huvud "Den mätta dagen den är aldrig störst, den bästa dagen är en dag av törst, nog finns det mål och mening i vår färd men det är vägen som är mödan värd". En av mina favorit dikter.

Någon blåste på mina ögon och lyckades få mig att le igen. Gick till Åhléns och köpte en vit tvättkorg, en ack så tråkig utgift men så nödvändig. Efter det lagade vi hälleflundra, potatis (som skulle varit färskpotatis, men jag kan tydligen inte se skillnad) romsås och en liten sallad till. Såg två filmer tillsammans, The Adjustment Bureau och The Eagle. Gick till Burger King för att jag hade cravings för milkshake, maskinen var trasig.. Så beställde sprite, den var slut.. Så beställde en liten mjukglass med colasås, fick ioförsig glassen men colasåsen var, trumvirvel, slut.. Haha så himla kul, men den var jättegod och läkte mina sår ytterligare.

Så ja kan väl säga att den här dagen blev rätt bra och jag slapp bli bästa vän med Ben & Jerry, de låg väldigt nära till hands där ett tag.

Imorgon ska jag på jobbmöte kl 13.30 och efter det ska alla vi äta ute tillsammans.


Kycklingsallad och quinoa,

Det är konstigt när två personer kan vara ifrån varandra i ett halvår, och när de möts är det som att det var igår. Så kul att få träffa Tilly ikväll! Kändes verkligen som att det var igår vi satt i hennes bil på min parkering. Fanns tusen saker att prata om samtidigt som vi inte behövde säga så mycket, för vi vet. Du betyder så otroligt mycket för mig och jag vet hur sentimentalt det låter, men det är sant.

En annan bra sak med att få besök, är att jag fick en anledning att göra allt det där jag skjutit på. Luktar såpa och fräscht, jag gillar! Vill ha det så här jämt, hihi.

Min lunch och kvällsmat, kosten är så varierad här hemma, blev kycklingsallad & quinoa. Tänkte att idag ska det firas, så köpte jordgubbar till! Fetaost, oliver och advokado är nog min favorit kombination. Glömde oliverna ser jag nu, fail. Quinoa är ett mycket bättre alternativ till ris, pasta och dylikt. Lite kolhydrater och fullproppat med nyttigheter, men det har ni säkert redan koll på så.

Imorgon ska jag träna core! Ikväll ska jag innan jag somnar göra en lista på allt vad jag ska göra. Nu ska det bli ordning härhemma och ja med allt faktiskt. Saker som har försummats ska tas tag i! Nu kan jag inte skylla på plugg längre. Ser fram emot!

En annan kul grej, vara att Anders ringde från Karlskrona och vi hade med en hel del att att prata om. Vill hur gärna som helst hälsa på dig i Stockholm.


I'm free,

Ska skriva detta korta onödiga inlägg på typ 10 sek. Sedan printa ut och slänga mig på cykeln. Jag är äntligen hemma och påbörjar min nio dagars ledighet! Min allra bästa, äldsta och finaste vän är hemkommen till Sverige! & ikväll kanske jag äntligen ska få träna igen med Belinda. Samt att jag i veckan ska få träffa Tiffany som jag inte sett på år och dag känns det som. JAG ÄR FRI! & kan äntligen leva igen. Nu ligger det inte längre i mina händer.

Glad och lycklig, puss!

Godnatt,

Tycker det är lite kul att jag varit på studentskiva och var den enda som blev berusad, tyckte jag täckte upp situationen rätt bra. Sen vet jag ju hur bra det kan kännas i ens egna förvirrade tillstånd. Så nu sitter jag här och tittar liksom lite lätt i kors fortfarande. Har pratat med Tilly, som är i, trumvirvel, Alaska! Ett steg närmre mig. Alaskabor gillar tydligen everestjackor och kängor har vi kommit fram till. Ni vet de där kängorna föräldrar tvingar på sina barn, för att de är så fotriktiga. 

Eftersom Platå och alla andra restauranger öppnat upp sina uteserveringar har jag musik och fylla. En utgång i min lägenhet! Veronica Maggio nu. Dansa med lite lätt?

Ska upp tidigt imorgon. Ska bara skriva klart den här sista lilla ynka biten. PLS, låt det här gå vägen.

Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen
Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat


A little bit of happiness,

Ska ner till stan och hitta en present till min pappa, han fyller 51 år. Ska dit ikväll och träffa farmor och farfar. Ifall jag inte hittar något lutar det åt två biobiljetter och en blomma. Gick inte på utspringet, ska dit imorgon istället! Fick bli så. Har hört alla studenter, hela dagen genom mitt fönster. Grattis!

Vill bara skicka in det sista nu, är nervös. Går inte att göra fotnoter heller på min dator, har fram till måndag morgon att klura ut hur jag ska lösa det. Jobbar söndagspasset, dvs. söndag morgon till måndag morgon och imorgon ska jag som sagt iväg till Oscars studentskiva. Så hej, andas.



Hallon,

Idag har jag städat, diskat, gjort pannkakorna jag pratade om igår. Håller nu på att få allmänt utbrott på Word och det faktum att det hänger sig hela tiden och att min Mac ger ifrån sig ett konstigt surrande ljud. Ser framför mig en kraschad hårddisk och mig förstörd. Räckte det inte med min iphone och det faktum att jag går omkring med en silvrig vikbar Samsung som ger ifrån sig konstiga läten. Slå på dem som ligger ner bara, gör det!

En anan kul grej är att jag uppdaterat mitt bibliotekskort och det var nog på tiden. Damen frågade; Är detta er aktuella mejladress; [email protected]. Hehehe.

Setback,

Okej intervjun kan vi nog ta och lägga ner, blev lite smått bryskt svar sådär. Vem skriver du för? Nej ingen tidning, alltså jag skriver en uppsats. (I mitt huvud; den är pinsamt oviktig, men ändå). Tystnad... Kunde inte förrens nästa vecka, typiskt. Hade blivit så bra vet det. Japp, tjingeling, får nog trolla lite med knäna och få ihop min sidor ändå.

Tuktuk,

Blev inga pannkakisar för mig ikväll, men köpte alla ingredienser. "Alla" är ju så många, köpte även hallonsylt och grädde, lyxigt. Jag tycker inte om grädde... & jag tycker inte om att köpa mat. Den tar ju bara slut. Därför vill jag nämna det här i min blogg, för att föreviga ögonblicket.

Istället åt vi på thai coconut, jag beställde tuktuk och guavajuice. Guavan var slemmig, men tuktuken mycket god!
Åt på uteserveringen och blev mättare än mättast. Efter det gick vi och tittade på hiphop, house, break dance och allt möjligt på stora torget. Haha det var jättekul, kunde inte låta bli att le hela tiden för blev så medryckt.

Nu har jag skrivit några rader till på uppsatsen, ska sova tänkte jag och fortsätta imorgon istället. Alla behöver sova, läste en artikel att vägen till framgång är powernaps, alla stora gör det! Margaret Thatcher, the ironlady. Coolt, Sara the irongirl. Jag borde vara framgångsrik nu... hallå.. powernaps är mig personifierad.

Jag har även köpt en ny virkad vit klänning, tänkte ha den på fredag på utspringet ifall det inte är alltför varmt.

Pannkakor,

Äntligen hemma! Finns inget bättre, duscha, powernap, mat och sedan blir det biblioteket med min laptop under ena armen.

Har funderat lite på hur jag ska få min uppsats att sticka ut och har kommit fram till att jag vill ha med en intervju & jag vet precis vem jag vill ha intervjun med. Nu gäller det bara att försöka få tag på den personen, lite tight med tid. Alltid tight med tid, vill bara få det här gjort & förhoppningsvis kunna stryka en till kurs från listan. Sen är det sommar på riktigt.

Idag ska jag göra pannkakor tror jag, med glass och jordgubbar, känns som en riktig pannkaksdag. Önskar mig ett plättjärn, kan det inte ramla ner ett. 

På Fredag ska jag på Oscars student, wii.


I'll catch you on the flipside,

Hej, kom hem från jobbet imorse kl 10, somnade på stört. Blir alltid lite utslagen dagen efter. Har en rejält bra nyhet, prövningen i fredags; 90 av 91. Det var och är sann glädje! Tre kurser färdiga med andra ord ska påbörja min fjärde nu och förhoppningsvis fixar jag den innan den 15:e, sista dagen. I sådant fall, knock on wood, har jag gjort fyra och det är hälften! Förstår ni hur bra det skulle kännas, hälften, måste smaka på orden.

Träningsvärk gått på Zumbapasset och Emmas danspass i tisdags, sitter fortfarande i.

Imorgon funderar jag på att gå ut, eller det lutar åt att jag faktiskt går ut!

& sen lutar det åt att jag åker till Roskilde den 30 juni - 4 juli, jag har fått ledigt och vi har kollat biljetter, än sålänge är vi tre. Hoppas det blir av, måste fixa stövlar och shit. Tänker gå all in eftersom jag inte behöver oroa mig för att må dåligt dagen efter, jag är ledig! Om det blir av, ska jag alltså ta igen månader av förtryckt festglädje!

Kan jag bara få känna mig lite stolt, bara för idag. En lite stolthet, över att jag klarat tre kurser och att jag klarat något annat.. Som jag aldrig trodde jag skulle göra, var som en chock första gången. Men bestämde mig, det här ska jag fixa och ja det tycker jag att jag har gjort över förväntan. Det är inte så lätt, väldigt annorlunda faktiskt och det krävs mycket av dig som person. Idag stolt, imorgon ny dag.

RSS 2.0