Adele,

Throw your soul through every open door,
Count your blessings to find what you look for
Turn my sorrow into treasured gold,
You'll pay me back in kind and reap just what you've sow


Studio fitness,

Iväg & träna, 20/20/20 träning. Vill få igång den här dagen.

PUSSS :*

Seal it with a kiss,

Hemma! Träffat mammi på stan. Köpte den rosa trenchen, hon tyckte jag skulle se det som en baströja eftersom den var så billig. Ska erkänna att jag kände mig riktigt fin i den, haha, så blev en otippad snurr från ingenstans när jag skulle visa upp den för henne.

Efter det gick ordnade vi några ärenden & sen blev det glass för vi hann inget annat. Vad är bättre än en mcflurry med smarties, en med colasås!! Är som att slå ihop två goda ting till en väldigt lyckad kombination. Sen tog vi en liten promenad mot mammas jobb i det härliga regnvädret.

Snart får jag besök av farmor & farfar som tidigare nämnt.

Fyllt på busskortet tills ikväll med, vill att det ska bli kväll nu!

'Till the world ends,

Biblioteket idag, nästa prövning är inte än på ett tag. Den 8:e för att vara exakt, så funderar på att slå ihop alla tre delprov & göra dem på samma dag. Men får se hur mycket jag hinner. Är ju inte känd för min framförhållning precis.

Jobba på torsdag! Längtar, känner mig rätt ja hur ska jag säga rastlös. Vi ska göra en glassbomb lutar det åt. Mm, gott hoppas jag kan få till den. Glass kan ju inte bli bränt iallafall, hurra. Ska jobba lördag också!

Köpt en trenchcoat en svart, ville ha den rosa. Beslutsångest.. Den rosa passar nu till våren tycker jag, lite glatt sådär. Den svarta kommer fungera bra i höst.. Åhh så svårt.. Kanske går ner & köper den rosa med & sen ber jag om smakråd ikväll & lämnar tillbaka en av dem. Var rätt billiga 299 :-!

Äter på bebismorötter, kan inte sluta. Snart ätit en hel påse. Så goda när de är sådär små, mer smak. Alltså hur länge håller sig färdiglagad köttfärs i kylskåp? Är inte så nojig, men vill liksom inte bli sjuk. Hittade den här länken. Såg på nyheterna igår att de pratade om LCHF dieten, min åsikt, även om den kanske inte betyder så mycket. Är att jag tror inte det är bra att bara äta fett & grönsaker & helt undvika kolhydrater. Om man verkligen vill så kan man ju undvika bröd & pasta. Men vi är ju inte gjorda för att vara helt & hållet "köttätare", samtidigt som vi inte är gjorda för att äta mat som baseras på korn & liknande, det är ett relativt nytt påfund om vi ser på människans historia.

Tycker även det är lite egoistiskt att vräka i sig enbart kött, inte för att jag är vegetarian, har dock varit, under ett år. Men det är ju faktiskt en levande varelse som fått sätta livet till för din måltid! Under oftast rätt hemska förhållanden. Tycker liksom att man kan ha det i åtanke.. Dessutom står just kött varor för en oerhört stor del av vårt koldioxidutsläpp! Ett ökat köttätande skadar vår miljö. Lika med ju mindre kött desto bättre.

Okej alla vet det här, så det är ju inte någon ny fakta jag tar upp. Men tycker ändå att vi kanske borde tänka på att minska vår köttkonsumtion, undvika att slänga mat & att ifall vi vill vara hälsosamma så fungerar det nog lika bra med en välbalanserad kost där LCHF anhängarna istället kan satsa på att undvika de två största bovarna bröd & pasta.

Bara av ren samvetesbetänklighet..

Nu låter jag jobbig, men jag har faktiskt dåligt samvete över att jag äter kött. När jag tänker närmre på det mår jag riktigt dåligt & jag tror det finns flera som känner som mig. 

Ska träffa min mamma & ta en fika nu på biblioteket, måste röja undan lite här med! Vid 18 kommer farmor & farfar hit på fika.

Because I got nine lives like a kitty cat,


Sorry I'm late,

Satte precis in en potatisgratäng i ugnen. Är riktigt hungrig nu, får äta om 40 min, tick tack. Skönt att träna, huvudvärken släppte på noll & tre. Tränat tre ggr denna vecka; bodytoning, dans & salsa.

Fick mail imorse som gjorde hela min dag, så dansar omkring i lägenheten för tillfället!! Fick resultatet från i fredags!!! Wiiiihoo, tack tack tack tusen tack.

But that's just how the story unfolds
You get another hand soon after you fold
And when your plans unravel
And they sayin' what would you wish for
If you had one chance

So airplane airplane sorry I'm late
I'm on my way so don't close that gate
If I don't make that then I'll switch my flight
And I'll be right back at it by the end of the night!




Hej hej lilla världen,

Kvällen igår blev riktigt lyckad. Sara, Vicki, Sanna & Josefin kom hit vid halvåtta tiden. Vi hade bokat bord till halvnio på Ghingis. Jag beställde laxfilé med svartpeppar & chili i lergryta, var inte så förtjust i den. Tycker verkligen om fisk & speciellt lax. Men den smakade väldigt sött, så tittade lite avis på de andras rätter.

Efter det gick vi hem till mig & sen skulle vi till Sliver, stod i den kön i en evighet kändes det som, så fick bli Platå istället & då var vi bara två. Jag & födelsedagsbarnet i egen hög person. Eftersom allt stängde en timme tidigare & vi var försenade pga *** kö. Så tänkte vi att det var lika bra att maxa tiden så mycket som möjligt, så blev shake shake.

Kände att jag kunde dansat hela natten, men eftersom det stängde så fick vi gå hem. Hade enormt mycket överskottsenergi, så gick & la mig vid fem någongång tror jag, efter bl.a. senaste Vampire Diaries avsnittet.

Idag har jag haft rätt ont i huvudet! Kom upp ur sängen vid två eller tre? Är inte säker på att min mobil ställt om sig, så vet inte riktigt. Har anmält mig till salsan, så ska ta en panodil & släpa mig dit.

Time to chachacha!

PS. Hihi mcpuzzygirl, bästa.

Major fun,

My head aches, aahhh.

Sam as in Samantha,

Avdomnat trött, gick upp halvsex imorse & pluggade in i det sista. Mellan 9 - 11 gjorde jag provet, efter det cyklade till Önska, jobbade til kl 18. Hade riktigt kul, myskänsla på det jobbet alltså. Haha vi skulle ta kort på alla tre så vi ställde, heter det timer? & poserade lagom stelt vid kassan, ifall någon kund helt plötsligt skulle säga hej, bara att bryta posen & visa en stekpanna istället. Åhh skulle kunna ta med mig hela den affären hem, fint.

Efter det gick jag hem till min pappa & hans flickvän, åt middag & fikade. Fick med mig några böcker av John Grisham, "the master of legal thriller" enligt google, så tänkte att det kunde vara ett roligt sätt att slappna av & fördriva lite tid.

Behöver slappna av, idag har bröststicken varit värre än vanligt. Skrek nästan rakt ut på jobbet, vet inte vad jag ska göra. Känns som att någon har lagt något tungt rak på mitt bröst som gör det svårt att ta ordentliga andetag & när jag andas så skär det. Försöker göra en självdiagnos på google, haha lagom lyckat. Enligt dem kallas det stress & panikångest. Men jag känner mig inte så stressad, eller känns inte som jag gör så mycket, kanske inombords. Eh vet inte.

Ska sova nu, imorgon ska jag först till Nettans (nedanför mig) de firar 15 - årsjubileum, Scorett, Cubus, fixa naglarna iiieh längtat, tornby med pappa & få en dammsugare som faktiskt har sugkraft (snäll pappa), storstäda förhoppningsvis med en nyinförskaffad rosa dammsugare. Ville gymma med, damit! Behöver gymskor med, fick stränga order från Sanna, experten på träningsskor. Fasiken vad dyra de är! Bitterfucking sweet.

Vid 19 tiden kommer Sara, Vicki & Sanna hit! Sen Ghingis, sen tillbaka hit & sen utgång!

Nu domnar jag av, hejdå världen, I check out for today.

Sunny day, walk around my soulside,

Solen skiner rakt in i min lilla lägenhet. Har alltid så ljust här på dagtid, tycker om det. Kom att tänka på igår jag har aldrig varit mörkrädd i den här lägenheten, haha, jag är världens fånigaste i vanliga fall. Men här känns det tryggt & bra vibbar.

Träffat Sanna en kort snabbis på Chocolate, blev en intensiv kvart för att få in så mycket som möjligt av vad som hänt i våra liv. Hon sippade på päronte som luktade helt gudomligt & hade köpt macarons i alla möjliga smaker. De är lite överhypade, men så oerhört gulliga tycker jag. Vill äta dem bara för att de ser så söta ut. Älskar Chocolates röda te rooibos! Finns att köpa med sig hem, synd att det ska vara så dyrt.

Efter det tog vi en tripp till tacobaren, Sanna köpte lunch & sen förbi Hemköp där jag köpte motivation i form av cashew & vindruvor.

Har städat min lägenhet & fått utbrott på dammsugaren för den har ingen som helst sugkraft, svor alla möjliga ord, utan tanke på att fönstret var öppet, så ja hela nygatan har nu hört mitt utbrott.

Nu försöker jag få in allt vad kredit, obeståndsrätt & konkurser heter. Imorgon är det prövning & efter det jobbar jag på Önska, på kvällen ska jag kanske äta middag hemma hos pappa & hans flickvän.


And I wanna tell you that tonight,

Fussy feeling. Lyssnar på Tiger Lou, kommer ni ihåg? Så länge sedan, känns som att förflyttas flera år bakåt i tiden. Svårt att fokusera ikväll, men vissa ger sånt bra stöd, så blir alldeles varm inombords. 

I feel warm
Here in my head
I feel warm
Here in my chest
I feel warm

This isn't real this is lovely
This isn't tension this is reason
This is all I can say aloud
I feel aloud


Puss & tack..


Biblioteket,

Sitter på biblioteket & lyssnar på bra musik & läser. Varit uppe på LIU & fått allt fixat & klart. Prickat av några andra saker jag skjutit på & det känns bra att äntligen fått det gjort. Längtar till helgen..

Det finns alltid lite ärlighet bakom " jag skoja bara". Lite kunskap bakom "jag vet inte". Lite känslor bakom "jag bryr mig inte". Och lite smärta bakom "det är lugnt".


Just dance,

Hejsan, idag har jag inte fått mycket gjort! Lite panik på det, men bara kände när jag vaknade, en stark lust av att göra just ingenting. & det blev något i den stilen med.

Körde dance aerobic på gymmet iallafall och det var riktigt svettigt, ahh. Kört tre dagar i rad nu & tränat & börjar känna mig rätt så mör i kroppen. Men kände idag att även om det fanns miljoner saker jag verkligen behövde göra, så ville jag vara med på danspasset, så det fick bli så. It was fun.

Efter det handlade jag massa gott på Hemköp, orkar inte snåla med mina matinköp längre. Finns en anledning till att jag äter så konstiga saker & jämt är sockersugen, det finns ingen mat i mitt förbannade kylskåp. Så nu tog jag en rejäl shoppingtur på Hemköp även om det är så sjukt tråkigt att lägga pengarna på. Blev frukt till fruktsallad, tacogrejer, morötter som jag ska småäta på när jag känner mig sugen på något, APELSINJUICE aaaahh hur länge sedan var inte det, frukostgrejer & bästa av allt ekologisk HONUNG till mitt te! Så jämt när jag är sugen på socker ska jag dricka te med honung istället, för att dämpa. Köpte några bitar naturgodis med, jag förtjänade det!

Känner mig så mätt & nöjd just nu, inga cravings what so ever. Fasiken ska nog ta mig ett glas av min apelsinjuice och njuta, lyx!


PS. Fick veta resultatet på prövningen i fredags, hurra!

Like a lightning bolt, your heart will blow, and when it's time, you'll know

Maybe there's a reason why all the doors are closed
So you could open one that leads you to the perfect road

Salsa, arbete, plugg, träning och utgång,

Nyss hemkommen, dansat salsa, hihi. Så kul det var. Öppet hus på Studio Fitness, serverades massvis med gott. Frukt, grönsaker, dipp, kladdkaka och det vi främst fick ögonen på CHEESECAKE, hehe.

Ska försöka köra dance på tisdag och vill köra strippen på torsdag. Men först och främst, prövning på fredag. Har bestämt mig för ett litet belöningssystem. När jag gör en prövning & det känns som det gått bra, får jag belöna mig med något jag verkligen velat ha. Den här gången fick jag ett rosa baslinne från MQ & ett par svarta novita ballerinaskor. Nästa gång får jag en manikyr & gången efter det en tavla. Tror ni det här kan motivera mig? Hoppas så.

Ska jobba imorgon på PA 8 - 14 & sedan på fredag på Önska. & så plugga, plugga, plugga.

Har fått ett problem på sista tiden. Stick i bröstet, det är vanligt, men jag får det flera gånger varje dag & det gör jätteont. Om det inte slutar, måste jag nog ta kontakt med en läkare. Känns tråkigt när jag pratar med någon t.ex. när jag jobbar & sen får jag världens hugg & ser förmodligen rätt komisk ut.

På lördag ska jag till Ghingis med Sara, Sanna & Vicki & sedan utgång på det. Känns jättekul att få träffa dem, är dock inte så sugen på utgång. Vill inte gå ut i den här stan, känns som bortkastade pengar & ingen buffé för min del heller, tröttnat på den med..  Finns en anledning till varför jag inte själv ska bestämma kryddning & sås & sånt, jag är inte bra på att laga mat! Det smakar inte gott, deras koncept rimmar inte så bra med det. Så redan spanat in á la carte menyn & bestämt vad jag ska beställa, blir säkert mycket godare, spontaniteten själv. Men sällskapet får 10 guldstjärnor! Ser fram emot det.

Prima ballerina,

Bussen går 11.00 från trädgårdstorget. Jag tänker för mig själv, åh vad bra nu behöver jag inte stressa. Så sätter jag mig här & snart lovar jag att jag kommer få rusa iväg ändå.

Har en hel punktlista med saker som bör göras idag med! Ska köpa ett par ballerina från novita bl.a., tänkte först köpa rosa för de var så oerhört söta, men nu tippar det mer åt svarta, för de är lättare att matcha med & sen såg de mer eleganta ut. Hade helst köpt båda ioförsig... hehe.

Gick & la mig alldeles för sent igår, inte bra. Känner mig lite sliten. Ska träna Salsa Aerobic efter jobbet.

Nu måste jag gå & packa ihop träningskläder.

Crush a bit, little bit, roll it up, take a hit,

Imorse gjorde jag min första prövning, så håll tummarna för mig nu! Gör andra delen nästa fredag. Så ja antar att det var första steget. Kändes väldigt bra, ta i trä.

Tränade bodytoning efter det & det var sjukt kul, men hur trevlig tränaren än var, så kändes det som en parodi, nästan Mia & Klara varning på det. Haha visste ärligt inte vart jag skulle ta vägen, hade kunnat göra en riktigt bra sketch av det hela. Sprang 2,5 km på bandet efter det & sedan Easyline. Två timmars träning.

Ikväll har vi köpt med oss mat från Bellos, lammrostbiff med ugnsbakad potatis. Sett en skräckfilm, så nu måste det vara tänt. Typiskt att lampan i hallen gick sönder imorse.

Lördag & Söndag jobbar jag på MQ.



It takes a dramaqueen to know another,

Åh, det här är ju helt tokigt. På rymmen, ska jag döpa denna episod till.

Kom igen Sara, läs! NU.

Längtar tills jag får titta på Vampire Diaries, missat två avsnitt! Förutom det längtar jag tills jag ska få fixa mina naglar.

Catch a grenade for you,

Måttligt road just nu, hehe. Fast ändå bra att jag fick jobba idag! Missade min dansklass, stort bu. Har knappt ätit något och ser framför mig mat i alla dess former. Jag är väldigt sugen på just farmors mat. Snart ska de besöka mig & jag ska få lära mig hennes bullrecept i en nära framtid. Finns inga mer goda bullar! Det säger alla om sin farmors bullar, men de här är något alldeles extra! För de är extra extra extra goda. Blir aldrig torra (smälter i munnen) & istället för pärlsocker har hon glasyr över hela bullen, åhh.

De här tankarna hjälpte inget, varför kom jag in på det. En hel del saker som går genom mitt huvud just nu, sjukt rörigt därinne måste tillägga, skulle gärna kunna bli en riktigt spännande stream of consciousness roman på dem, James Joyce stil. Hehe, klarar inte av att läsa sådant, blir helt rörig i huvudet själv.

Spännande är kanske fel ord förresten? Jaja. Fick hoppa in idag kl 13 går av imorgon kl 10. Missade därmed en heldagsplugg + träning. Men fick en hel arbetsdag i utbyte. Fair deal. Så nu gäller det att jag motiverar mig något enormt imorgon för att ta igen det jag missat. Jag måste ha högsta är väl medveten om det. & det handlar inte bara om det, det är en psykologisk grej med. Att få den första delen avklarad skulle kännas som ett steg närmare. Skulle vara lättnad för mina stackars nerver. De är ständigt på helspänn. Tyckte en person sa det väldigt bra; Du är bara lycklig om du har mycket att göra & har ett mål. Ja huvudet rakt på spiken, så oerhört enerverande situation hela grejen, påminner om året efter gymnasiet.

En annan kul grej; jag tror jag kommer in i 25:or nu, wii. Dock Bik Boks med stretch, men jag blev jättelycklig. Träning är bra. Känner faktiskt lite skillnad. Har börjat äta linfröolja varje dag med! Så jag får i mig Omega 3, fick nämligen höra att jag äter alldeles för lite fett. Tyckte jag var lite roligt. Det är iallafall bra mot hjärt - & kärlsjukdomar, hud, antidepressivt, ökad fettförbränning & massa mer. & jag är ännu en lättlurad sucker som köper det.


All at once?

Taggar fredag! Kom igen nu Sara!!!!!

Below my radar,

You can only tune in so far
Before life freezes you just as you are
You can only get so deep in
Before someone wipes away that grin
You can only push me so much
'Til I'm too tender to touch





This beat is banging,

Heeej, är på biblioteket & försöker plugga, första prövningen nästa fredag. Känns så skönt, vill komma igång ordentligt.
Har världens dansvibbar i kroppen, hade så kul igår på strip aerobic! Längtar till salsan på söndag!

Hey man,

Tränat idag, strip aerobic! Hehe, var riktigt kul. Imorgon har jag bokat afro dance.
Pluggat lite i biblioteket båda idag och igår. Igår med Mia, lunchade på Olympia mm, färsbiff med tzatsiki. Tog en kopp kaffe & kaka. inte druckit kaffe på länge, super speed. Så städade lägenheten på kvällen, tvättade, strök, diskade ja allt. Kunde inte sova sen heller.

I wan't to go where the sun keeps shining,


RSS 2.0