Sightseeing!

Haft finbesök från Linköping i helgen. I fredags kom min mamma som jag inte träffat på flera månader. Första kvällen åt vi på restaurangen med den förbryllade blåsfisk skylten. Fick frågan ifall jag inte äter mat längre. Min tillfälliga spara in pengar genom att äta gröt med vatten och utan sylt idé tilltalade inte min kära mor. Fick 8 matlådor med 16 portioner mat, pålägg och lussekatter. Tyckte väskan var tung, helt överförtjust fortfarande!

Vi har varit på bio, villade bort oss i gångarna och idag har vi strosat omkring i stan och tittat i små boutiquer. Hittat den perfekta julklappen till henne, visste direkt när jag såg den. Fikade och åt lunch på Café Linné, gillar känslan där och det är ett av få ställen jag inte fryser på. Hittade en liten antikaffär och gick omkring där inne ett tag. Gick till domkyrkan och jag ville se silverbibeln på Carolina igen..

Det är en förundransvärd inverkan hon har på mig. En förmåga att styra upp saker. Nu sitter jag här. Det är städat, tvättat, diskat, nyputsade skor och ett rengjort kylskåp och skafferi. Sa hejdå förut ikväll vid Catalin.

Katten är tillbaka efter fem veckor och mår som en kung. Är numera permanent innekatt. Konstaterades att han är för gammal för vilda eskapader utomhus. Får mysa bredvid mig i min säng istället.


S.P.

"If neurotic is wanting two mutually exclusive things at one and the same time, then I'm neurotic as hell. I'll be flying back and forth between one mutually exclusive thing and another for the rest of my days." / S.P.


Nina Simone - feeling good,

Idag hade vi övningstentamen. Gjorde några mindre missar. I det stora hela känner jag att har en översikt och det är något jag kan bygga vidare på. Efteråt kom den här skakiga tenta känslan. Har saknat den, haha, konstigt.

Cyklade och handlade mat till fredagskvällen. Unnade mig en del godsaker, trots min snåla studentbudget. Min kyl har numera avocados, feta, grönsaker i alla dess former och min favorit choklad från Lindt. Häromdagen var jag på mini tjejmiddag, så prövade att marinera på samma sätt som vi gjorde då. Det smakade betydligt mer än vad jag är van vid, thumbs up.

Ikväll är inte vilken kväll som helst, det är fredag och ni vet vad fredagar betyder! JA. Håller redan på och laddar ner kvällens avsnitt. Ingen utgång för mig inte. Icke, ska äta min goda choklad, se på min favoritserie, renskriva anteckningar och imorgon ska jag upp tidigt i ottan och träna tills jag stupar och sedan läsa ännu mer. Känns som jag skulle kunna springa maraton. Har lust att dra på mig skorna nu och ut och springa, det spritter bokstavligen i kroppen. Vill känna blodsmak och ramla ihop i en hög efteråt.

För vet ni vad, idag är jag på väldigt bra humör och det är en trevlig känsla. Ska suga på den karamellen riktigt ordentligt. Idag kan den känslan inte rubbas av något, den finns där där stadig och trygg. Från och med nu, gör jag saker och ting på mitt sätt. Gillar mitt sätt, får jag vara så Sarig som det bara går att vara.

Street på blåsenhus,

To be frank, mitt rum ser ut som kaos. Det är värre än någonsin. Bor en Slarva i mig, tar upp en sak och när jag är klar med den tappas den på stället. Får panik när jag går in i mitt rum. Så har förflyttat mig till köket. Håller på att renskriva anteckningar och det tar en evighet. Ska ta en lång promenad nu ner till stan och köpa tipp ex och en ny penna.

Dansade Street igår på Blåsenhus. Det var grymt kul. Har kommit fram till att spinning och dylikt inte är för mig. Tröttnar efter tio minuter och börjar titta på klockan. Får svårt att hitta motivationen. Men det är bra nu vet jag vad som fungerar och vad som inte fungerar för mig. 

Ska hitta mobilen nu, spårlöst borta i röran. Skyller detta på att jag är så disträ i mitt huvud. Cirkulerar faktiskt en massvis med anteckningar där nu. Pff.

Äppelpaj i kära linköping,

Hej, tog en tripp till Linköping i två dagar. Bakat äppelpaj, ätit god mat och myst.

Bokade snabbtåg hem och det gick helt underbart snabbt. Även bokat biljett hem till jul.

Ska pyssla om mig själv ikväll. Äta ett riktigt gott mål mat, städa, tvätta, göra en ansiktsmask, hårinpackning, måla naglarna, tända ljus i hela mitt rum och lyssna på skön musik.

Visst är det konstigt att allt kan förändras så snabbt. Vill inte tillbaka ner i mörkret igen. Nu är jag glad och jag måste lära mig att vara det i mig själv.

RSS 2.0