Somewhere in you,

Ikväll ska jag & Tiffany iväg på förfest med Sara m.fl. Ska bli sjukt kul att träffa dem! Måste göra mig iordning här nu snabbt som bara den. Tittade på gamla bilder och saknar lite. Good old times. Haha gillar mitt stadiga grepp om flaskan, allt för stora örhängen och en aning till bränna.

Find that positive spirit! There is plenty of it.


Tag det rätta

Hejsan! Idag har jag haft min sista föreläsning i arbetsrätt. Efter det satt vi kvar i vår seminariegrupp och påbörjade vårt PM. Tycker det är lite extra roligt att rättsfallet handlar om Cloetta i Ljungsbro. Kan beskriva i korta drag. Handlar om tre tidigare anställda vid Cloetta som blivit avskedade efter att de tagit godis från ett lagerutrymme. Får tillägga att det inte låter helt fel att jobba på Cloetta eftersom de anställda får äta hur mycket godis de vill, men de får inte ta från lagret. Fackförbundet anser att avskedandet ska ogiltigförklaras av domstol. Eftersom de antällda och arbetsgivarna verkar ha olika syn på företagets interna praxis. Iallafall känns bara så komiskt, att läsa de olika versionerna. Dels att en tagit med sig en påse att fylla, att den andra stoppat i fickorna för att ha under arbetstid mm. Hihi, sjysst jobb.

Har åkt hem till min mamma ikväll. Längesen sist. Har fått gosa med min katt! Saknat mitt lilla pyre. Men hon är trött idag, varit en hård dag. Så ligger & sussar här brevid.


I got ice in my veins

Åhh så kallt! Fick låna en cykel idag eftersom min är sönder. Låset frös fast! Hjälpte inte med svordomar eller sparkar. Aldrig mer, köpte busskort idag. Ska riktigt njuta när jag åker buss imorgon, hihi. Imorgon har vi sista föreläsningen i arbetsrätt! Efter det blir det plugg inför tentan som är den 10 dec. Känns väldigt bra. Har endast ett seminarium, gruppträff och en förläsning i veckan inför externredovisningen att gå på. Det gör att jag kan barrikadera mig i stan och inte behöver vistas eller ta mig ut till LIU.

Ikväll ska jag dansa och bli lite varm i kroppen. Vi ska fortsätta med den nya koreografin, till Rihannas - Complicated. Den går något snabbare än, Hard, förra låten. Ska bli kul, ibland är det nästan skönare med snabbare rörelser för tänker mindre och kommer ihåg lättare, när det kommer mer av sig själv. Borde vara tvärtom. Ska bli kul att bara träffa och prata med tjejerna i dansen med. Lite det som gör det.

Var nere på stan en snabbis och köpte mascara, min var slut. Hoppas den här är bra Maxfactors nya. Har nästan aldrig märkt någon större skillnad. Gillade Lancomes Hypnose drama väldigt mycket, det är väl den enda. Synd att den tog slut så snabbt.

Vinden viner utanför fönstret, ska göra lite te och äta nu. Enbart hunnit äta frukost idag. Vänta, korrigering, vinden blåser sönder mitt fönster.


Himlen luktar plast, hjältar överallt

Hurray, min blogg verkade ha total kapsejsat där för ett tag. Men nu fungerar det igen, iieh känns bra som fan. Inte för att det skrivs så mycket. Men hade pillat ihop en relativt ok design och blev inte så glad när mitt tappra försök gått upp i rök!

Idag gick min cykel sönder, helvete. Ska fixa månadskort!

Träffat Mia ikväll! Gillar den tjejen något sjukt, skinn på näsan och så otroligt rolig.

Musik nu, funderar på att lägga mig skapligt tidigt ikväll, dvs. nu. Ska vara pigg imorgon! Fixade tentan i ek. straffrätt verkar det som. Grattis till lilla mig.

Ett stort grattis till Mathilda som kom in på psykologprogrammet på Hawaii. Jag vet att du vill det här av hela ditt hjärta! Så jag vill med det av hela mitt hjärta såklart!!

Do you have any pickles?

Måste uppdatera mer! I torsdags var jag och några av tjejerna från dansen på Ghingis, provade deras buffé. Sen gick vi till Platå tillsammans och ja, good night.

Igår var jag hemma hos Tilda! Fick smaka snickerskaka. Hon ville se Pearl Harbor. Men kände att det bara skulle påminna om det faktum att hon åker snart, så nej. Slutade med att vi tittade på Jersey Shore och någon annan film med Scarlett Johansson. Är väl bara vi som gillar halvkassa program på MTV, hehe.

We love you Snook. ♥

 


Smile.

Jag tänkte bara skriva några snabba rader innan det rinner av mig. Känner mig lite upprymd idag, har varit lite låg på sista tiden. Men idag så fick jag något nytt tänk och nu känns det betydligt bättre.

Föreläsning i arbetsrätt, har inte missat en enda föreläsning på den här kursen, gillas starkt, känns som jag har mer kontroll då och förmodligen en stor anledning till att jag känner mig så nöjd. Efter det satt jag kvar ett tag med Madde och läste. Blev en del snack om allt och inget. Dock skrek min mage av hunger så fick till slut erkänna mig besegrad och bege mig hemåt.

Innan hemfärd cyklade jag till Ryd och gjorde ett tappert försök att få tag i denna tysk. Lyckades ta mig in i huset och hitta korridoren, men fick veta att han i princip aldrig är där utan hänger med sin flickvän. Lika med SVÅR TYSK. Har ingen mobil och har försökt maila.

Måste fixa matlådor! Så ska ner till ICA & köpa ingredienser så jag är beredd imorgon. Jäklar i havet (som Sanna hade sagt) vad det ska läsas.

Ikväll blir det dans och jag känner mig taggad gånger hundra jämfört med förra veckan! Det är dags att börja använda lite av det där sunda förnuftet! För nu känns det inte helt omöjligt längre

I met a girl who sang the blues
And I asked her for some happy news
But she just smiled and turned away
I went down to the sacred store
Where I'd heard the music years before
But the man there said the music wouldn't play

If I could - Sophie Zelmani.


Love is my drug, is my heroine.

Vi behöver inte gå omkring med ett ständigt soundtrack i vårt liv. Vi glömmer att se oss omkring och uppleva verkligheten.

Med det sagt jag försöker dra ner på att lyssna på musik. Hur underbart det än är, är jag så otroligt lättpåverkad, dvs. jag påverkas av texter och ljud. På något sätt försöker jag passa in dem i mitt liv & helt plötsligt finner jag mig själv helt nedstämd eller upprymd utan anledning. Kent är med andra ord strikt förbjudet i mitt hem! Melissa Horn kan jag inte låta bli.

Visste ni att under antiken var vissa toner förbjudna för att de ansågs "farliga" förmodligen inte av skälet att de kunde göra en nedstämd utan snarare som ett skydd mot nya revolutionerande idéer. Tror inte de där grekerna var helt fel ute. Jag är helt med på deras linje.

Fast ikväll så fick jag en helt ny spellista med massa nya låtar, så drogar lite lätt jag med.

Samtidigt som jag läser boken i arbetsrätt!


Jag vill med.

Började min dag med att tvätta, ja ni skriv upp detta.

Efter det cyklade jag något ostadigt på isiga gator till universitetet. Hade där föreläsning 10 - 12. Ner till stan för att hämta ett papper. Ingen närmare förklaring behöver ges. Hem avsluta tvätten, heja på mina rara grannar. Tant 1 och farbror 2. Glömde min iphone i tvättstugan men tant 1 var väldigt behjälplig. Skämtade friskt om vad som kunde hända ifall hon svarat åt mig.
 
Sitter nu här, har ringt runt till en hel del hyresvärdar. Det gick väl inte så bra, kan medges.

För det andra vad är det för sjukvård vi har i det här landet. Kände bara för en liten attack mot det faktum att jag ringer exakt på sekunden 12.45 när telefontiden öppnar & får svaret vi ringer upp 13.05 för att sedan ringa upp kl. 15.00 för att meddela som svar på min fråga. Att hon inte kan se min journal. Med tanke på att jag skulle knappa in mitt personnummer för att underlätta handläggning tycker jag det låter som bullshit i mina öron. & det enda jag kan få ut är tvetydiga svar. Istället för ett rakt, kort, koncist, korrekt ja vad som helst svar. På rösten kan även anas ett jag kan om jag vill se din journal, men jag orkar inte, utan du får istället lita på att det förmodligen är så. Jag är uppretad till max.

Pratat med kära Tilda på telen.

Rock your body.

Dags för dans, jag är oerhört pepp! Höll på att snöa bort idag när jag cyklade till föreläsningen. Arbetsrätt nu, yes.
Får se vad som händer i veckan. Bästa Tilda vill åka till Stockholm och shoppa. & så mycket annat som måste fixas med.

Kan inte sluta lyssna på Carl Noréns - The Anger. Spotify reklamen ni vet.

Det är de små sakerna.

För första gången någonsin, kan jag sitta i min säng med min egna laptop i mitt knä och med full tillgång till internet. Det känns på något sätt stort, haha. Jag förstår att det är en droppe i havet, men min lycka är fullständig.

Jag har dessutom Spotify! Sist av alla! Men lika glad för det.

Jag är så lycklig. Har dock megahuvudvärk, aj.

I've lost faith in humanity.


When you believe.

Sitter på LIU:s bibliotek. Var meningen att jag skulle göra gamla övningstentor, men började läsa i böckerna istället. Ska fortsätta snart med bedrägeri. Jämför båda böckerna med varandra så kanske jag faktiskt får in lita av vad det står. Borde ha börjat tidigare är väl medveten om det. På något sätt kanske det skulle vara bra att få en rejäl knäpp på näsan och inte klara den här tentan. Men samtidigt nej! Haha.

Försöker hitta lite inspiration till att fortsätta. Så lyssnar på tre av mina absoluta favoritlåtar Whitney Houstons - Greatest Love of All, One moment in time och When you believe. De är så fina, jag älskar texterna. Alltid texterna jag fastnar mest för.

Vet inte hur många gånger jag stått hemma och sjungit för fullt. Mina grannar och frisörsalongen som ligger vägg i vägg måste hata mig lite smått. Men ärligt det går faktiskt att få kraft från musik, det lyfter upp en när det känns tungt. Har gjort så jag tagit mig igenom en hel del! Kan få en sådan ofantlig energi att jag bara vill hoppa omkring. Det dåliga är att det är lite som en ballong för när jag använt all energi till att hoppa omkring så pyser den liksom ut & så blir jag jättetrött istället, haha. Så lugna låtar idag!

Oj vad långt det här blev om ingenting. Nu ska jag fortsätta, önska mig lycka till. Jag behöver det.

Many nights we pray with no proof anyone could hear
In our heart's a hopeful song we barely understood
Now we are not afraid although we know there's much to fear
We were moving mountains long before we knew we could

Oh yes, there can be miracles when you believe
Though hope is frail, it's hard to kill
Who knows what miracles you can achieve, when you believe
Somehow you will when you believe

They don't always happen when you ask
And it's easy to give in to your fear
But when you're blinded by your pain
Can't see your safe way through the rain
Thought of a still resilient voice, says love is very near

RSS 2.0