Universal truth,

En liten del av mig, rättelse en stor del av mig önskar jag var i Lund just nu och firade Valborg. Så blev inte fallet, hoppas ni har det kul därnere! Lite synd att SJ:s tåg skulle få signalfel när jag skulle heja på perrongen. En timmes försening, otur.

Fick se en majbrasa! Det var inte helt fel, massa små söta barn som kom med facklor och tände på. Kommer ihåg när jag var en av dem. Var stor dag för mig, haha, livrädd att tappa den med. Köpt varmkorv och stöttat Kenty, hehe, tjusiga fyverkerier med.

Bra dag på jobbet sammantaget, går av imorgon vid kl 10, ska försöka få lite sömn nu tänkte jag.

This life is what you make of it. No matter what,
you're going to mess up sometimes, it's a universal truth.

 


La Vie En Rose,

Igår var jag något otroligt trött, började skriva på ett inlägg.. men sen kände jag att det inte gick, haha. Sov så bra inatt. Anledningen till mitt komaläge var att jag gick upp jättetidigt på torsdagen för att hinna plugga så jag fick göra roliga saker efter det, eftersom jag fyllde år. Pluggade sen på natten med och gick upp extra tidigt morgonen därpå för att kunna plugga innan prövningen började vid nio.

Blev lite nedstämd efteråt, för var en fråga som gav många poäng och som var väldigt viktig. Visste svaret, såg raderna i boken framför mig, men sen blev jag osäker. Ska alltid i fortsättningen skriva det jag tänker på först! I sista sekunden ändrade jag alltså och lämnade in, med fel svar... Visste det!! Åhhh om det här betyder att jag måste börja om från början, I'll just nip off and shoot myself. Varför skrev jag inte ofredande, dåligt ord, hörs ju på det. Hatar det.. Så ja nu är det bara att vänta och hoppas på att jag fixade det ändå.. Förlåter inte mig själv.. Blir ledsen bara jag tänker på det, la ner så mycket tid, hoppas..

Min födelsedag blev jättebra, lunchade på hälsofreak, mangokyckling. Känns lite som det tar udden av det hela att de skriver ut kalorier. Ungefär; en chokladboll 260 kalorier, ingredienser proteinpulver och minimalt med socker. Låter inte så gott... Skulle ha ätit sushi på Nori, men vi letade överallt och hittade inte dit. Undrar om det har flyttat? Hm.

Åt middag på kvällen hemma hos mamma i hennes nya lägenhet vid katedral, vi bor riktigt nära nu. Åt hasselbackspotatis och något som jag inte kommer ihåg namnet på, var väldigt gott iallafall. 

Fick fina presenter, bl.a. en jättefin skrivare med scanner och en parfym från Victor och Rolf, den nya som luktar somrigt, enligt mig, för den är lite sötare än den förra. Gillade den jättemycket, la vie en rose.




Sleeping like a kittiecat,


What make's you tick?

Har precis gjort klart anteckningarna på 4:e kap. Har ett kapitel kvar att göra anteckningar på och sedan börjar jag läsa in dem istället för boken. Min studieteknik skulle behöva finslipning, men just för tillfället hinner jag inte fundera ut vad som är bra och dåligt med den.

Diskuterar precis med Tilly, hur får man motivation?

Jag tycker det är svårt. Vill ofta göra allt annat för stunden än det jag verkligen borde göra, är en sådan person som gärna skjuter på saker eller gör det extremt långsamt. Det är inte särskilt effektivt och ofta sitter jag där i sista minuten och har panik. Som många andra, som säkert känner igen sig i det här, arbetar jag som bäst under press. Tycker kanske sedan inte om att känna mig stressad.

Måste sova nu, ska upp om några timmar och ta bussen till jobbet. Tyvärr verkar alla ha gått och blivit sjuka, men är extremt tacksam för att jag endast behöver jobba 8 - 12, för tror inte mitt huvud eller kropp hade klarat att jobba ett fullt pass, är inte helt frisk själv än.

Iallafall, jag tänkte dela med mig av det bästa tips jag fått. Från en av de mest motiverade personer jag vet (ta åt dig ifall du läser, vilket jag dock inte tror du gör).

Knip ihop ögonen och fantisera om allt det du vill göra. Anledningen till att du så gärna vill det du vill. Se dig själv arbeta med det du drömmer om! I detalj, vilka möten och händelser du hoppas på att just du ska få vara med om och som du vill ska få forma ditt liv. Om ditt mål finns där av rätt anledningar, så ja, det fungerar iallafall för mig. Även om det känns svårt och långt borta i vissa stunder.

Vi får inte ge upp! Det är en lång väg, se på mig. Vart är jag nu? Inte direkt där jag trodde, ellerhur. Men jag vägrar att sluta drömma och jag vägrar att ge upp på mig själv. Det handlar inte om vad andra tycker och tänker om mig. Det handlar om att jag vill kunna leva med mig själv och en dag finna ro i att jag är lycklig med det jag gör.

Min vackraste vän,

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst
jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst
Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting
Medan natten fäller blå kalla skuggor häromkring

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
och det berättade, du saknar mig inatt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med

En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än
för en tid som bara går och aldrig kommer igen
Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

 


Who's gonna walk on the wire,

I got to tell you something
A kid saying I won't be bad no more
Come on come on did you ever see my ghost before

Who's gonna walk on the wire
Who's gonna walk on the wire
Stray cat you talk like a liar

One wrong step on the side of the road
Don't save me when I start to fall
One part luck, 99 part genius
Thin like a paper wall


A box from Tiffany's,

Back up on it's way, i form av ett litet Tiffy paket. Nu har jag någon att plugga med, hoppas inte det blir så förbaskat tråkigt då.

Just nu sitter hon på min säng & pratar om Valborg i mobilen, hehe effektiva.


Did not work.. at all,

Försökte verkligen mitt bästa för att få till ett fint FAAAAKK YOOOU Kort, gick sådär, rätt kasst faktiskt. Fick inte effekten jag letade efter. I'm sick & kan inte vara ute i det vackra vädret. För så fort jag sticker ut näsan får jag en nysattack. Nu har jag iallafall fått pollenmedicin, det stod att den skulle börja verka inom en timme.

Har åtminstone, tvättat.. & lägenheten ser ljus & fräsch ut, mot igår, då såg den ut som helvetets avgrund. Jag har även släpat hem min gigantiska tavla från Lucullus, helt på egen hand. STRONGER THAAN YESTERDAY. Jag är uttråkad, ska pilla människorna som går nedanför mitt fönster i huvudet. Mitt finger ser skitstort ut mot deras små ärthuvuden härifrån. Jag vill ut, jag vill inte vara sjuk mer.. Entertain me.

Det lilla jag utträttat idag, gjorde mig dock helt slut. Tack för att det finns Kleenex, Noskapin, Ipren och Loratadin. Skulle nästan kunna tro att jag är hypokondriker. Men jag har bara feber, torrhosta och allergi. Ska vakta min kudde nu, så den ej smiter. Hahaah, guud vad tråkigt.


And I said to myself, what a wonderful world,

Igår lördag, bestämde jag mig för att lämna stan & min varma lägenhet för ett litet slag. Blev en trevlig kväll. Lyckades bli rätt onykter bara, hehe, efter lite shots och biljardspelande. Note to myself; Inte bra att dricka när man är sjuk och på tom mage. Hade ätit en bit chokladtårta och druckit två koppar kaffe.. Hade roligt iallafall, var mysigt och njöt av det fina vädret och utsikten. En viss person var väldigt gullig och bäddade ner mig ordentligt, efter att jag somnat på soffan i hans kök och demonstrativt skjutit bort tallriken med mat som satts fram åt mig.  

Imorse var så vackert, dimman låg verkligen tät över sjön, såg ut som en sagobild lite. Lovar hade inte kunnat se handen framför mig ifall jag varit ute.

Så tack för en fin kväll och morgon/förmiddag.

Hemma nu, handlat på Hemköp. Skämde bort mig ordentligt! Köpte apelsinjuice, kalkonskivor till pålägg och massa mer. Bäst av allt köpte något jag inte ätit sedan jag bodde hemma; Min absoluta favorit, godaste av dem alla, tamtadam; Aprikoskräm och mjölk. ÅHHH. Har pillat i mig lite nu. Hungern är ju väsentligt nedsatt, när en tugga känns som att svälja en apelsin.

En annan kul grej är att jag nog kan räkna mig till den otaliga skaran av svenskar som har pollenallergi! Jag som alltid tyckt att allergi låter så mesigt och klent. JA DÄR FICK JAG. Fy vad jobbigt det är, känns bokstavligt talat som jag vill dö. Är det såhär ni lever era dagar? Icke hållbart, I need some serious medication!


Give me a freaky boy,

Fever, har verkligen feber nu. Skypat med Tilly, miss my girl. 12 Juni kommer hon hem! Ska titta in på sephora.com & victoriassecret.com, så kan jag beställa lite saker, hehe. Måste vara lätt dock, så funderar på juicy tubes från lancome eller diors liplumper, to expensive here! Aaah såg sötaste halsbandet från tiffanys med.. Undrar hur dyrt det är, förmodligen en del.

Bästa dagen idag, har ätit godaste maten fick pengar i present till mina löparskor & sen fick jag M&M:s my absolute favourite, tusen tack. Love you guys, ärligt det finns inte ord för hur mycket min släkt betyder för mig.

Mm, ska sova nu. Ska lyssna på den här en sista gång, haha, knäppt låtval, blev typ glad av den.

XoXo


I don't mind,

Önskar ibland att jag kunde komma ihåg allt det jag tänker innan jag går och lägger mig! För tänker som mest då på något konstigt vis. & sedan lyckas jag glömma bort det lika snabbt till dagen där på. Borde ha ett tankeblock vid min säng, blir en jäkla massa papperslappar.

Varför är jag vaken? Jag borde sova, jag är sjuk. Ska sova nu, lovar, ska inte ens ställa alarmet, busigt.

SÅ NOTE TO MYSELF;
- Hämta ut paket på posten
- Deklarera
- Tigi
- Dagens pepp; Nothing good comes for free... FAA*** har börjat märka det nu, icke rättvist!
- Pluggschema
- Sminkborttagning + Rondeller + vit ögontjoffs
- Lämna tillbaka väskan

Har jag täckt det mesta nu? Imorgon blir en superb dag, snyggt ord. Jag ska till landet & mysa med mina kusiner och farmor & farfar, glöm ej kamera! Bra en grej till där.

Gillar att min gata är allt annat än lugn, för mig gör det inget, de får skrika & bråka hur mycket de vill. Jag sover lika hårt ändå, sover nog rentav bättre med lite oljud. Ska dra ner persiennerna innan jag somnar bara, annars är det fishtank imorgon med, fixar inte en dag till. Skönt att jag ska till en sjö.

Don't you worry 'bout a thing,

OHHHOOO.

Body Combat,

Idag har jag träffat Tiffy och vi har gått på stan, raraste tjejen av alla, köpte en svart jumpsuit på Gina. 

Efter det gick jag hem åt lite mat och sedan till Bosses och träffade Belinda. Jag valde jordnötsglass och apelsinsorbet. Efter det tränade vi body combat på gymmet eftersom strip aerobicen var inställd. Brukar bara fullt på det passet, men idag var vi bara fem. Fint väder & påsk, kan nog vara en bra förklaring. Kunde ta ut alla steg, dropkick, sidekick, backkick så om jag inte stretchar ordentligt kommer jag inte kunna gå imorgon.

Är tillbaka i min fishtank, tänkte ta en dusch & göra mig fräsch för kvällen. Måste ge cred till mig, jag gick osminkad, knallröd, håret i en tofs, gymkläder genom hela stan och det var fullt med folk på alla uteserveringar. Min pappa hade varit stolt, han gillar mig som mest när jag är extremt otjejig. Jag gillar mig själv med som otjejig, jag tror att det inuti mig bor en liten killtjej.


Flower power,

Hejsan, äter sen frukost. Har lite ont i halsen, dricker honungsvatten för att försöka få bort det. Igår gick vi & solade, jag blev mest fräknig.

Jag tog en nattpromenad runt ån, varmt ute, men efter att ha hoppat högt av en katt så bestämde jag mig för att gå hem, mörkrädd.

Beställde de här skorna från nelly.se, hoppas de är fina i verkligheten. Får dem inom 1- 3 dagar, beställde även en vit klänning med öppen rygg. Får akta mig för att se ut som jag ska ta studenten. Tänkte mig ett par killerheals till klänningen. Fick 10 % rabatt & använde min 200 kr rabattcheck, så blev ett helt ok pris.

Strip aerobic ikväll, iiieh. Roligaste passet på hela veckan, shit vad veckorna går snabbt. Men måste få lite gjort innan dess. Eller rätt mycket gjort, för det första måste jag ut från denna lägenhet för jag får klaustrofobi av att bara vara här. Är den varmaste lägenheten jag någonsin varit i, lite som en fishtank, stora fönster & solen ligger på från morgon till kväll. Fördelen är att jag kan hoppa omkring i tunna kläder istället för bylsiga tröjor som jag brukar, fryser för det mesta i vanliga fall.

So hot, I'm dying. Måste ut, måste få luft. Önskar jag hade en stor fet air conditioner här. Känns som att vara utomlands.

And when they clash and come together,

Tränat & ätit nu. Ska ta en dusch & sen tänkte jag sätta mig på biblioteket & plugga. Någon har lämnat en fanta & en påse med chips på mitt bord. Fuuck yoou! Inte mina favvischips ändå....

Råkade slå sönder en tallrik med, har ju så sjukligt många menar jag.

Har pratats lite, lägg märke till lite, om att åka till Roskilde i sommar & se Kings of Leon. Vet inte om det blir av eller om jag får ledigt då. Men wiie, jag gillar Danmark, cosy place.


Vampire diaries,

Jag måste nog sova nu, fast vill inte. Känns mest  som jag gör det för att vara pigg imorgon. Det är tråkigt att sova.. Sett avsnitt 18 på Vampire Diaries. Är det enda programmet jag följer. Ian Somerhalder ♥ finaste ögonen, magnetiska. Nästa avsnitt kommer vara ännu bättre, massvis med återblickar. Måste väl ta tag i det där sovandet nu.. Tråk..


Chill,

Dansaerobic idag, tränaren var riktigt bra. Väldigt rolig med för den delen, hade en kille den här gången, som vi inte haft förut. Ny koreografi. Mådde väldigt dåligt efter 40 min, så fick avbryta. Kändes inte bra, har aldrig lämnat ett pass. Men som sagt, mådde väldigt dåligt, med betoning på väldigt.

Tog en promenad istället för att få frisk luft & kvickna till, gick hem till min mamma & chillade lite i hennes nya lägenhet. Gillar den jättemycket!

Har anmält mig imorgon till 20/20/20 så får jag ta igen vad jag missade idag. Önskar mig löparskor, så jag kan börja springa runt ån. Så skönt att springa, inte i början kanske, men när väl konditionen är tillbaka finns det inget bättre. Rensar tankarna.

What,

Ikväll har vi gjort hamburgare hos en killkompis & sett på ESPN.. Hm.. Men det var trevligt. Will Ferrell är förresten inte svart, bara så att alla vet. Jag vet nu..

Ätit den sista biten av tårtan från i helgen, jag gillar marsipan & choklad. En annan viss person gillar grädde & maränger. Så jag äter ytan & lämnar innehållet, riktigt bra deal tycker jag.

Two very different guys,


Asics,

Bra helg, hann festa och jobba. Bästa av allt; jag är ledig i nio dagar! Ska dansa alla tre danspass den här veckan, något jag aldrig brukar hinna med.

På fredag ska hela släkten ut till min farmor & farfars sommarstuga, äta påskbord & fira min födelsedag. Lite i förtid, men eftersom hela familjen ses så kände vi att det passade. Deras sommarstuga är lite mysigare än att tränga ihop sig i än här. Ska gå ner till sjön & känna på vattnet, säkert iskallt fortfarande, men i sommar.. längtar.

Det jag önskar mig mest av allt, de här löparskorna;


What's love got to with it,


You must understand
That the touch of your hand
Makes my pulse react
That it's only the thrill
Of boy meeting girl
Opposites attract

It's physical
Only logical
You must try to ignore
That it means more than that

Oh what's love got to do, got to do with it
What's love but a second hand emotion
What's love got to do, got to do with it
Who needs a heart
When a heart can be broken

When was the last time you dance,

Idag fick jag hoppa in & jobba på Byggmax. Ett av mina första jobb, kändes lite konstigt att vara tillbaka. Var så längesedan, hänt så mycket sedan dess. Trippade omkring i mina snickarbyxor som jag faktiskt hade sparat, hittade dem i garderoben här hemma. Mina akrylnaglar, ser ju ut som de gör efter detta. Var nog det jag oroade mig mest för, passar inte riktigt för det jobbet. Går sönder på ett kick. Måste ändå fixa dem, så kanske var lika bra, så att jag verkligen gör det.

Kom hem & var helt utsvulten, hann inte fixa någon lunch. Så har endast ätit frukost idag. Blev gröt, fasiken vad jag är trött på gröt. Hatar gröt, frukost, lunch, middag, kvällsmat. Känns som det fyller alla mina måltider, men det går så snabbt. Är ju fullkornshavre men det kan fasiken i mig inte vara nyttigt. Nu är jag mätt iallafall, på gröt... Viftar med armarna & kniper ihop ögonen, haha dampgubben på msn som på något sätt blev mig?

Hade rätt så trevligt idag iallafall. Träffade Sanna en snabbis på morgonen innan jag började. Fixade det sista, nu återstår bara att städa. Sen är jag redo. Funderar på om jag ska göra det sen, trött..

Tråkiiig, okej bildbomb imorgon lovar! Ska ta det här inte lika slentrianmässigt. Tror jag skriver för mig sjläv haha så inte dagarna flyter samman. Dags att börja leva igen snart, dags att lägga det här livet bakom mig, måste bara klara det här, sen så finns det inga gränser. Två delprov kvar på denna kurs, gör dem samtidigt.

I want it to be perfect,

Kom hem nu, mot sängen. Hmmm vad har jag egentligen gjort idag? Känns lite bortkastat, njutit av att vara ledig? Tränat, strip aerobic, ska träna imorgon med.

Sprungit runt på stan i några timmar, fick skicka tillbaka det jag beställt med posten. Det såg ju inte alls ut som jag ville, lämnade ju mig i en rätt knivig situation. Tror jag räddat den, hoppas det. Vill att det ska bli bra.

Sett Gomorra, bra film. Måste sluta se så mycket film.

Fick MVG på min förra prövning.

HERRÅ!


Jordgubbar,

Köpte 1 liter jordgubbar, för endast 15 kr på Hemköp. Ska nog köpa en till.. sommarkänslor.


Såg filmen Magnolia igårkväll och kunde inte sluta gråta. Grät i en halvtimme efteråt med, fel dag att se den på. Gillade filmen, den var bra gjord och bra skådespelare. Men oerhört deprimerande. Slutet med grodorna var äckligt.. Uääk. Alla livsöden var så tragiska, men tror den jag kände mest för var den fd barnstjärnan Donnie. Vet inte varför, var ju folk som dog & gjort betydligt värre saker. Men det kändes som en vardagstragedi & jag vet inte. Ska aldrig mer se den, haha.

Wednesday is the day, ey?

KLAAAR, jag har aldrig blivit så nöjd med färgen i hela mitt långa liv. Nevars, men kunde inte blivit bättre, klippte en rejäl bit så nu har jag sådant där "flyghår" som någon brukar kalla det, hoho. Det känns fint & fräscht. Med mina naglar är det perfekt.

Är så sjukligt hungrig, kan knappt ställa mig upp. Dags att gå & handla. Lax, kokt potatis & romsås. En av mina absoluta favvisar. Kvällsmat!

Hurry hurry, cravings! Eller kan förövrigt inte gå efter måndagens träning. Pinsamt men sant. Får hålla mig i trappräckena och dra mig upp för trapporna, haha haltade fram på stan.

Red roses,

För några månader sedan såg jag den här tavlan på Stina Lees blogg & blev kär. Den kanske inte ser mycket ut för världen. Men den är perfekt i mina ögon. Vill ha ett helvitt broderat överkast och vita kuddar till. Kommer ta 7 - 14 dagar innan jag kan hämta ut den från posten. Frågan är hur jag ska lyckas få hem den, enbart bredden är hela 150 cm.

Beställde en bok också, som inte går att beställa i Sverige. Fick tips om en hemsida som hade den & som skulle vara "bra". Allt gick super, framtills jag får mitt bekräftelsemail, på tyska! Försökte verkligen läsa, förstod några ord, bitte. & betalningen verkar ha blivit hel fel den med, skulle använt internetbanken, men klickade bakåt en gång så det verkar inte ha kommit med. Så nu måste jag betala till en bank i Tyskland, tror jag? Förstår verkligen ingenting av mailet.. BRA SARA! Så en förvirrad jag ska gå ner till min bank & fråga vad jag ska göra. Har mailat dem i Tyskland & förklarat att jag förstår engelska men ej tyska. Hemsidan var ju på engelska! Rörigt det här blev, i mitt huvud med. Ännu roligare är att jag måste gå fram på min bank med en utskrift av mitt kvitto där det står vilken bok ja beställt; The Butt Book by David Kirsch "The Assmaster". Hahaha jag fixar det inte!! Tänkte ju ta tag i träningen & ja han tränar ju bl.a. Karolina Kurkova, Heidi Klum & flera andra. Men nu är ju allt helfelknasbläpinsamt.

Sen beställde jag en till sak igår, kan ej avslöja här, väldigt hemligt, hush. För i helgen är ju inte vilken dag som helst.

Ja så kort & gott, jag har gjort något jag sällan gör, jag har gått bärsärk på E - handel. & det gick ju som det gick.
 
Prövning på fredag, jag har inte anmält mig. Men känner i mitt hjärta, att den är ett måste. Vill bara veta hur det gick på förra, för att få lite drivkraft. Ons & tors blir med andra ord pluggdagar, vill verkligen träna stripaerobic på torsdag med Belinda med, så jag måste öka inlärningstakten skapligt mycket om det ska gå.

Fick bli ett snabbt inlägg, dags att sova nu. Går av imorgon kl 10.


Mjaoo,

Beställt klipp & slingtid, äntligen! Längtar, längtar, längtar. C2 hos Kajsa, hoppas det blir fint.

Nyss hemkommen från jobbet, känns lite segt att åka dit redan imorgon. Men kommer kännas bra, när jag är på plats.

Ska köpa en stor present till mig själv med, en tavla. Som ska pryda min vägg, hoppas den inte är slut. Visar bild sedan, när den är köpt & betald.

Hungrig nu, äta & köra ett träningspass.

I didn't know where to turn to,

Ska laga lite mat, mit kylskåp är ödsligt tomt. Jag väldigt hungrig. Fick hoppa in & jobba idag, 16 - 10 nästa dag. Söndag är en bra dag att jobba, OB.

Anmält mig till två kurser i höst i Lund & Uppsala. Vi får se, annars blir jag kvar här i Linköping ett tag till & fortsätter med det jag gör nu.


There's a fire starting in my heart,

Good shit;

Fick min deklaration, får tillbaka 6700 kr. Wiii.

Blev erbjuden jobb på Vero Moda, 15 - 20 timmar i veckan, blev superglad! Gjorde faktiskt min dag den dagen.     Känns kul att bli påtänkt & uppringd. Fick tyvärr tacka nej, hade verkligen velat jobba där. Precis som jag verkligen inte ville tacka nej till att jobba på MQ i sommar. Men nu är det såhär, får bita i det sura äpplet.

Jag trivs med det jobbet jag har. Jag trivs med de personer jag arbetar med. & framförallt, schemat passar perfekt till det jag gör just nu.

Men blev verkligen sur på mig själv idag. Förstår inte att jag låtit det gå såhär långt. Om jag inte gör något nu, hur kommer det isåfall vara om några år? Nej inte okej, från och med nu ska det bli ändring. Ändring, på allt.

There's a fire starting in my heart,
Reaching a fever pitch and it's bring me out of the dark,
,


Friday night,

Prövning idag! Första delprovet av tre. Kändes helt okej, vågar inte säga mer. Blev på mycket bättre humör igår, vi beställde mat från Yogi, jag beställde lax korma. Gott, gott, gott. Gick hem till mamma en liten sväng med, & hon hjälpte mig precis som när jag var tiny, haha förhör.

Varit på bio nu! Ikväll kändes det varmt & skönt ute, uteserveringarna har börjat, såg att de börjat ta fram saker till Storan, lagt ut stolpar & sånt. Längtar, vill ha sommar nu, men samtidigt inte.. Är inte riktigt redo, vill njuta så mycket som möjligt. Därför måste jag kämpa lite extra nu.

Nu blir det film, the way back! Handlar om några som flyr från gulag. Usch tänk er att hamna i fångläger i Sibirien. Muffins med, en halva till mig.

Puss

Tänk positiva tankar,

Jobbat; ons 8.00 - tors 10.00.

Stannade på hemvägen på bikbok & köpte mina efterlängtade jeans, scarf med dödskallar & hårnålar. 50 % på allt, iiieh! Hade gärna köpt mer om det inte var för att jag var trött efter jobbet & kön var enormt lång redan vid 10, tror jag stod i minst 20 min enbart för att betala. Kom hem provade jeansen, fick på mig dem men kunde knappt röra mig & knappen såg ut som den skulle åka upp när som. Mindre glad Sara, borde köpa löparskor & ut & springa runt ån varje dag.

Duschat, ätit & sovit några timmar. Försöker fokusera & plugga, prövning imorgon. Känner att jag gärna tagit det lugnt idag & gjort något roligt istället. Typ beställt klipptid & gjort blonda slingor.

Ge mig lite ork att fixa det här imorgon. Ge mig lite ork till allt. Gör mig lite glad idag.

I don't care what the people may say,

Hej snyggingar!

Precis kommit hem, jobbat 26 timmars pass. Känns skönt att vara hemma i min etta nu. Har handlat lite att äta, ska sova & ta en lång skön & varm dusch & sedan plugga, får se ifall det blir biblioteket eller ifall jag stannar kvar här hemma idag. Är trött men känner mig peppad att sätta igång, kunde inte sov häromnatten för tänkte bara på hur mycket jag vill hinna få gjort innan sommaren! & hur mycket jag vill det här.

I get tired, and upset
And I’m trying to care a little less
And on Google I only get depressed
I was taught to dodge those issues, I was told:
Don’t worry, there’s no doubt
There’s always something to cry about
When you’re stuck in an angry crowd
They don’t think what they say before they open their mouth, you gotta

Pack up your troubles in your old kit bag
And bury them beneath the sea
I don’t care what the people may say
What the people may say bout me.
Pack up your troubles get your old grin back
Don’t worry about the cavalry
I don’t care what the whisperers say
'Cause they whisper too loud for me


RSS 2.0