Reallife

Idag får vi följa Anders 19 år, student vid juristprogrammet i Stockholm.

16:51
Jag

haha jaaa :P:P

16:52 Anders

men nehedu nu skas jag fixa lite money proble :P:P

Out of cash så att säga

16:54 Jag

jaha ska du råna en bank eller :P:P

16:55 Anders

Mamma svarade inte!!!!!!!


CUTEUNDIES

Åh nöjd jag är, ska ta kort på mitt nya inköp. Köpte två stycken till Lisa, som en överraskning, så hoppas på att hon blir glad. Delad lycka är ju dubbel lycka :P. Jag & Camilla körde på idag & det gick riktigt bra, vi var väldigt nöjda när vi gick hem.

Som sagt ska ta kort på dem, men först mot köket. Jag har en liten surprise installed till på måndag, vill gör något nytt. Ja inget stort, än sålänge, men ni får väl vänta & se. Tror det blir fint, om jag hinner. Måste kika hur jag jobbar.

Jag hoppas på fint väder till imorgon, jag vill ha solsken hela dagen. Eller iallafall från klockan 3 & framåt.

Köpt smultronvin till ikväll. Men jaa får se. :) Men kök, mat, aaa.. nu.

Walkthatwalk

Nu sitter jag hemma hos Sara med Vicki & deras kompis. Popcorn & söta godisälgar från IKEA. Vi har sett Karate Kid, den nya! Vi har aldrig lyckats ta oss igenom en hel film & se klart den, pratar för mycket. Men jag tycker om Karate Kid, däremot fick den inte så högt betyg av resten. Så vi lyckades lite halvt om halvt.

Det här är Sara & Vickis nya bundis de hittade den på blocket för 50 kr. ♥ 


SALE

Imorgon är det REA på reapriset, alltså 50 % på det som redan är nedsatt med 50 % & sedan får jag 30 % på det. Åh vad mycket siffror det blev. Jag gick runt en sväng idag, har hittat en del riktigt snygga grejer. & imorgon ska jag slå till! Älskar exempelvis våra Elin trosor - 13 kr! AHHHH. Ska köpa rosa stora badlakan som jag ska ha när jag flyttar hemifrån, FALKE steps & Calvin Klein trosor.

Träningsvärk idag i låren, kändes riktigt skönt. Helt slut efteråt, träna är bra, kanske ska ner till Feelgood idag. Tilda ska träna vid 7 tiden. Ska äta först, luktar gott ifrån köket. Rotfrukter & kyckling i folie.

Ska leka lite med min lille boll nu, han är så söt. Fast har upptäckt något hemskt.. han har en fotfetisch. Bevismaterial 1. Han får en jäkla fart när han ser mina fötter. 2. Han gillar mina blåa steps lite för mycket för att det ska vara hälsosamt för dem eller han (haha han fastnade i dem igår & släpade dem efter sig genom halva mitt rum, pust, stånk, pust & stånk.) 3. Han är nog kär i mina tofflor som ser ut som får, för tycker om att gnugga sin lilla haka mot dom. Åh jag tycker så mycket om honom! Vill inte lämna tillbaka krabaten, på morgonen när jag tar upp honom & han är helt sömnig & öppnar sina ögon & blinkar mot mig, ja då smälter jag.


Knight and Day

Nu ska jag sova! Imorgon är det jobb på agenden 10 - 18. & sen träffa Sanna, Sara & dem. Ikväll såg jag & Johanna Knight and Day & den får bra betyg av mig, haha. & så en Cappuccino på Steves. Köpte choklad med, men den blev helt smält. Såg inte så lockande ut i slutet där av filmen. Bra kväll.

Blev så glad på mig själv när jag kom hem. För måste mejla en på LIU & jag hade glömt namnet & tada så visade sig att jag fotograferat det med mobilen. Fasiken vad bra för en ibland lite halv vimsig person som mig. Ska börja med det här hela tiden. Var spisen avstängd, visst ja jag tog ett foto av det! Bra där.


Runaway

Varit ute & sprungit spåret i värmen. Skönt på ett sätt, nya låtar inlagda på ipoden. Efter det solat lite & nu ska jag hoppa in i duschen. Ska ner till stan senare ikväll & träffa Johanna från klassen, trevligt.



Solskensoptimist?

Kan inte sova!! Ska ge det ett till försök nu. Hittade den här bilden när jag tittade igenom en gammal mapp. Jag & Juliana på Varamon.



No I won't be afraid

Just as long as you stand, stand by me.




Saigon

Lite take away från Saigon & min favorit påse med blandade nötter & sen är vi fit for fight! Sara & Tilda kväll. Massa snack & skratt. Tillys bror ska hyra skräckfilm & vi tänkte vara med på ett hörn där.

Nu ska jag kila ner & leta efter en snygg tisha, som jag hoppas finns. Jack Daniels & ett par slitna jeanskjorts, sen är varma sommarkvällar räddade.


Varför gå när man kan springa?

I'd rather be in Tokyo
I'd rather listen to Thin Lizzy-oh
And watch the Sunday gang in Harajuku
There's something wrong with me, I'm a cuckoo


Det är så jag säger det

Blev farmor & farfars land! Jag & farmor badade, var väldigt varmt i vattnet. Simmade ut till flotten tillsammans. Vattnet där är så härligt kan inte förklara det, men det är mjukt? Åt smultron & hittade några små ynka blåbär. Somnade sedan helt utmattad i deras sköna stol. Det var väldigt mysigt, vill bli som min farmor när jag blir äldre. Hon är verkligen bra person på alla sätt, min farfar med. Engagerade & omtänksamma & oerhört älskade av hela sin familj. Fikade med bullar & chokladmuffins!

När vi åkte hem skulle jag göra ett stopp i Ullstämma, men någon var ju inte hemma. Räka!

Jag är väldigt trött just nu tänkte krypa i säng. Imorgon är det Tilda och Sara dag, vi ska laga riktigt god mat tillsammans & ja sen får vi se vad vi hittar på.


“May you grow up to be righteous, may you grow up to be true. May you always know the truth and see the lights surrounding you. May you always be courageous, stand upright and be strong. May you stay forever young.” / Bob Dylan



Luften smakar som en jordgubbspaj

Ledig hela dagen. Kanske kanske ska ut till farmor & farfars land, hoppas det! Jättemysigt där, ska sitta på bryggan & bara njuta av att det är sommar. Jag har nog världens finaste farmor & farfar med för den delen. 

Annars blir det nog Stafsäter en snabbis.

Vår spis har gått sönder. Den har varit lite knäpp, det roligste var när man kunde tända i badrummet genom att sätta på spisen. Vi var helt förundrade. Woow.

Ska äta lite nu!


Supergirl

Espresso house muffins med chokladbitar i så god så. Fick den imorse men hann inte äta den under dagen. Så nu ska jag äntligen få bita tag i den. Kaffe, kaffe, kaffe & muffins. Jag måste verkligen börja komma ihåg att äta med, för annars kommer ja bli smal som en pinne.

Nu ska lilla jag hoppa in i duschen & duscha av några riktigt varma timmar.

& sedan ja då ska det skridas till verket! Spänningen är olidlig.

Har stått och dagdrömt hela dagen, Tilda jag skyller detta på dig. Du får inte säga något så fantastiskt bra, nu känner jag att jag vill snabbspola hela året. Inte leva i nuet.


Say I will do my best

Say "fate my friend", you say the strangest things.

Gissa vem som kirrade en symaskin kl 00.00 på natten?! Jo Sara! Hihi kan knappt vänta har velat fixa det här ett bra tag!

Mys hos Tilda idag! Solsidan & sedan såg vi film. Fick smaka amerikanskt godis, jordnötssmör klar hit. Du är bra du, men det vet du redan. Hade bara väldigt kul, som vi alltid har.

Imorgon ska jag jobba. Så tänkte lägga mig & sova nu! Saken är den att det har varit så varmt på mitt jobb så har gått i flipflops, vet låter illa för sådana skor är fula, men de här är fina. & detta fixar inte mina fötter, ja ska inte klaga men jag har så rysligt ont i dem att jag inte vet vart jag ska ta vägen. De har verkligen sett bättre dagar.

Hoppas det går bra & att dagen går snabbt. För vi är en mindre så kommer inte bli tillfälle för rast, ska försöka tänka att det är som att ta en spruta, just get it over with. Tur att jag tycker om mitt jobb. För det gör jag verkligen. Även om jag haltar fram för tillfället. Haha men vad fasiken gör det, värre saker har väl hänt.

Godnatt!

Sweep me of my feet


Efterlyser symaskin

Okej this is the deal. Jag fick en klänning i present, som jag vet är skitsnygg om den skulle vara lite kortare. Nu ser den opoportionerlig & klumpig ut. Nästan lite tantig. Jag vill ha den imorgon, men kan inte fixa en symaskin tills dess. Så ska jag vänta några dagar eller ta saken i egna händer & klippa av en bit & sy för hand. Låter lite farligt detta. Living on the edge. 

Med tanke på att mitt tålamod är noll kommer jag nog satsa på det sista hur dumt det än är. 

Måste cykla ner till stan & hämta jobbnyckeln nu. 

Puss 


Upon a smile

Hade världens mest perfekta dröm inatt, var så sjukligt nöjd. Den involverade att jag hade en bakgård här i Vasastan med två stora pooler & alla grannar grillade & var riktiga sådana där mysgrannar. & sen kom hela Linköping hit & typ grillade hamburgare, hihi. Sen ringde Mathilda & väckte mig & jag bara vet du vad du har förstört nu.

Ikväll ska jag & Tilda köra maraton med Solsidan hemma hos henne. Min lediga dag idag & jag är jättenöjd med det. Ska ut & sola nu för citerar en gravallvarlig Tilda: "Det är aldrig försent".

Känner mig faktiskt rysligt nöjd med det mesta just nu. Have been busy mending pieces and now it is finally paying off. Känner mig hel på ett sätt som jag inte gjort på väldigt länge.


I never wanna see you sad, girl
Don't be a bad girl
But if you wanna leave, take good care
Hope you make a lot of nice friends out there
But just remember there's a lot of bad and beware

Oh, baby, baby, it's a wild world
It's hard to get by just upon a smile
Oh, baby, baby, it's a wild world
and I'll always remember you like a child, girl


Händer oss alla, eller?

I mitt happyland kommer jag på att det är något jag glömt. Något viktigt, något med datumet 13 juli som vill ta tag i mitt glada sinne. Vad kan det vara? Visst ja, tandläkartiden jag har kämpat med att få i semestertider & allt. Kl.  8.30, så det är bäst jag pallrar mig ner nu. Jag kommer vara lite tipsy hos tandläkaren. Men icke så farligt!

Ja, ibland börjar jag ju undra. & samtidigt tar det för mycket kraft. Men kanske att någon skulle spärra av all access till alkohol, ett par fotbojor på mina fötter & ett alkoholås på min mobil.

Fast neej. :)



Nowhere to go but up

There is nowhere to go but up.

In i duschen nu, min högsta önskan just nu; Deaar God make the guy who is on vacation fix our AC at work.

Ikväll ska jag träffa Sara & dem. Ser fram emot!

Home sweet home

Slängt i en tvättmaskin med vita kläder, ska bli rent. Tycker inte om smuts, isch. Haha & vem lyckas om inte någon annan en Sara Olofsson med att lägga sin nya vita kavaj i ett paket nudlar! NUDLAR! & vem fasiken var tvungen att ställa de där nudlarna exakt där jag skulle sätta mig & exakt där jag skulle lägga min kavaj. Snyggt.

Igår var vi på Morfars & det var en riktig höjdare faktiskt. Hade sjukligt kul.

Bussresan hem blev en helvetesresa utan like, mådde inte helt bra efter igår, uttorkad för glömde vattenflaska & det var direktbuss & en icke fungerande air condition. Någonstans där mellan Jönköping & Linköping, försökte jag komma ihåg vad det är som gör livet värt att leva.

Vi hann ta ett sista dopp i havet innan jag åkte iallafall! Super weekend & på tisdag kommer Ida & Sara till Linköping istället. För att städa ur lägenheten, så vi har bestämt häng i trädgårdsföreningen & utgång på torsdag.

VM FINAL, dramatisk start där. Sno bucklan lika med rak höger, nej ska sätta mig & titta ordentligt nu inte snegla från datorn.


I will never hesitate no more

Taxin hämtar oss om 5 min. Jag älskar livet förjävligt mycket just nu. Ville bara säga det!

& just nu är saker lite lätt onyktert, men vi kommer ha en helt fantastisk kväll.

Shululu

I'm gonna get dressed for success


Haha att sjunga i bilen, gillar vi.

Jättemysigt med grillning igår hemma hos Ida. Efteråt fixade vi oss & såklart brände jag mig med locktången precis vid ögat så nu har jag ett stort rött märke under ögat. Jätterädd att det ska bli ett ärr eftersom huden är så tunn där. Hoppas, hoppas inte. Ont gjorde det. Efter det åkte vi in till Halmstad! & gick till ett ställe som hette Mårtenssons. Fick möjlighet att säga ett snabbt hej till Sara på hennes jobb & fick med oss en stor påse med massa gott i.

Idag har vi varit på stranden, badat & solat. Precis duschat & tänkte sova lite inför kvällen. Ska grilla idag igen & sen tagga till.

Köpte ett par nya shorts & ny blus & längtar nästan tills jag får tillfälle att använda dem i linköping, det var kärlek vid första ögonkastet!


Just live your life

Kom till Halmstad igårkväll. Ida mötte upp mig med bilen & sen åkte vi ut till Påarp där hon bor. Jättefint & bara några stenkast från stranden. Idag jobbade Ida så var nere med hennes storasyster & kompis på stranden. & tog mitt första dopp i havet för i år.

Sill, potatis & Carlsberg, sommarvibbar. Duschat av sanden precis & ska in till stan en sväng. Saknat Ida! & än sålänge har jag älskat varje sekund här. Ikväll ska vi ut & göra Halmstad & imorgon med. Åker hem på Söndag, men jobb & Linköping känns avlägset just nu.

En tanke slog mig på bussresan ner & tidigare idag. & den börjar slå alltmer rot. Känner mig på något sätt mer säker på vissa saker och ting i mitt liv. & börjar omprioritera det jag förut alltid satt i första rum. Att lära mig att säga nej & ta tag i saker som drivit mig till gränsen för vad jag faktiskt klarar av. Det kommer aldrig få upprepas, det får inte upprepas.

Look into my eyes

Kl är lite för mycket, jag håller på & stryker & packar. Min väska är för stor, inte riktigt samma problem som när jag åkte till Åre i vintras då var den verkligen för liten. Det är det som är bra, sommarkläder gillas. Fick låna denna av Lisa, snällt.

Idag på jobbet kom mamma in med en fin liten påse, i där låg en jeansklänning & jag gillar den skarpt. Efter det köpte vi glass på torget & myste i solen.

På kvällen kom Sanna hit & åt middag med oss. & sedan åkte vi ner till stan, Peak hade en speciell kväll med 40 % rabatt & Sanna gick loss ordentligt. Jag köpte ett vitt baslinne, men känner mig oerhört nöjd. Precis vad som behövdes & jag älskar det.

& mina skor kom ifrån Nelly idag! Det enda som fattas nu, pricken över i:et. SKulle vara de där hallonröda shortsen från Peak. Synd att min storlek var slut.

IMORGON FÅR JAG TRÄFFA IDA! FASIKEN VAD KUL DET SKA BLI. Tyckte det var så kul när hon skrev vi ses imorgon! För vi ses verkligen imorgon! Eller idag rättare sagt. Nu blir jag osäker på vart jag la biljetten. Bara lilla jag som skulle kunna lyckas med det konststycket. & hungrig är jag, nattmacka!

HEJDÅÅÅ!

Behind blue eyes

När väckarklockan ringde idag var jag helt villrådig. Vad var det för ljud, vart var jag, vad var det som var så viktigt att jag inte kunde få ligga kvar i min mjuka säng. Trots det gick det bättre än någonsin på jobbet idag, inte för att det vara sådan avsevärd skillnad från en dag till en annan. Men det kändes bara väldigt bra, vilket var skönt. & med lite kaffe i kroppen & mängder vatten började även huvudet klarna till. Thumbs up!

Tvättmaskinen går för högvarv här, fixade inte Vasastan idag. Behövde bara komma bort. Kläderna ska vara rena och fina till på Torsdag. Köpte två klänningar idag & hoppas jag får hem skorna jag beställde innan jag åker.

Ska bli skönt att komma bort. Få träffa Ida & lämna Linköping, jag tror det är bra just nu.

Måste till Norrköping med, måste måste måste. Tänkte ta tåget idag. Men det får bli nästa vecka!

Du vet att du räknas till mitt allt.



She's a good girl loves her mama

Tänker avsluta min kväll med John Mayer - Free falling, quite a feeling. Godnatt!

She's a good girl
Loves her mama
Loves Jesus and America too

She's a good girl
Crazy 'bout Elvis
Loves horses and her boyfriend too
Yeah
Yeah

It's a long day living in Reseda
There's a freeway running through the yard

I'm a bad boy 'cause I don't even miss her
I'm a bad boy for breaking her heart

And I'm free
Free falling
Falling

And I'm free
Free falling
Falling

All the vampires walking through the valley
They move west on Ventura boulevard

And all the bad boys are standing in the shadows
And the good girls are home with broken hearts

And I'm free
Free falling
Falling

Now I'm free
Free falling
Falling

Free falling
Now I'm free falling
Now I'm

I wanna glide down over Mulholland I wanna write her name in the sky I wanna free fall out into nothing Oh I'm gonna leave this world for a while And I'm free Free falling Falling

Eclipse

Jag & Tilda har ikväll sett Eclipse på bio! Jag tyckte om den, fast jag inte varit så förtjust i Twilight. Tycker hela grejen blir lite mycket oh Bella hit & oh Bella dit. När valet är så uppenbart självklart! Jag & Tilda nästan skrek i kör när vi gick därifrån. Välj Jacob! & båda såg vi lite sådär lagom drömmande ut i blicken. För det var ju så fint, med så stark kärlek & någon som skulle gå genom eld för den här Bella.

Efter det drog vi in på Sliver ett tag & träffade Sara, Sanna & Josefin en snabb stund. Nu är mina fötter trötta, men jag har haft en fantastisk dag. Från kl halvnio på morgonen till nu. & imorgon blir det Smultronstället med familjen & Tilda, (hoppas jag). & nästa vecka lite jobb & sen Halmstad.

Skriver det här nu, jag förstår om jag inte får, men om jag får. SÅ EEELSKAR JAG DIG GÅNGER HUNDRA VÄNNEN! Gör min hundmin nu & ferlin dansen till. Säg att det fungerar. Make my day, week, summer. Haha & känn ingen press här.

Team Jacob Black - drömmarnas drömkille nr. 1. Känner mig som 15 igen & är trots allt 21.

Godnatt!


Nattlycka

Precis avslutat Elsas mode, visste väl det, att när jag väl fattat tycke skulle det inte dröja länge innan den var utläst. Lättläst, rolig, gripande jag tror jag rentav älskade den. Precis den perfekta sommarboken. Vill ha en uppföljare nu. Antar att jag får nöja mig med mina deckare sålänge även de härligt sommarvänliga.

Borde kanske tugga i mig något lite tyngre. Får ta en tripp till biblioteket. För några år sedan läste jag jämt. Nu verkar inte tiden finnas till. Släpade på bibliotekets pappåsar överfyllda med böcker. Jag hade en regel, om jag börjar läsa en bok måste jag avsluta den! Oavsett vad jag tyckte om den. Väldigt typiskt mig, saker ska göras minutiöst noggrant, eller så tja görs det inte alls. Jag vill ha tydliga avslut. Att kunna lägga ifrån sig något & säga färdigt, är en väldigt skön känsla. Den enda boken jag kan komma ihåg att jag inte läst ut är Vilda Svanar, lite som en nagel i ögat. Vet faktiskt inte varför. Känner inget starkt behov av att läsa den, gick i nian. Men ska nog göra det ändå, bara för att.

Borde sova nu. Imorgon kommer Tilda & plockar upp mig. Jag veta att det finns två saker Tilda inte skämtar om det ena tänker jag inte nämna här, men det andra det är: antal timmars soltid. Tro mig tjejen är halvt crazy, efter förra årets Cypern resa förstod jag den verkliga vidden av detta. Varje morgon släpade hon upp en morgontrött, rufsig Sara. Stod nervöst & smattrade med skorna i dörren, rasslade med nycklarna. Kommer du? Är du klar snart? Brukade sluta med att jag somnade på stranden, utmattande vecka men totalt priceless. Du är min lillasyster i vått och torrt.

Forever yours. Godnatt!


Jag vet det inte du vet

Idag kände jag mig riktigt a - game, på jobbet. Kördes på som bara den. Ont i fossingarna, mina nya ack så fina skor är inte särskilt fotriktiga. Så när jag var hemma hos Sara somnade jag halvt om halvt på golvet på mage, med benen upp i luften. (Hon har inga möbler än). Låg & snoozade lite på hennes parkett. Men sen sattes det igång musik och från någon oanad energireserv hoppade jag runt till We dont speak americano. Mina skjorts visar tydligen för mycket rumpa så för att riktigt upset Sanna pyret blev det rumpskak för hela slanten. Åh så kul det var, yiiihaa.

Haha stackarn. Sen lyckades det på något underligt vänster sprättas ut en passionsfrukt över Saras vägg. Till mitt försvar det var icke jag denna gång.

Ledig hela helgen. Förstår ni hur skönt det känns?! Som det ska njutas, festas, biobesök, farmor & farfars land, badas, solas, smultronstället.


Tannefors Café

Åkte ut till Ikano & köpte Sofie Fahrmans bok, Elsas mode. & två deckare.

Efter det Tannefors Café med pappa och Lisa. & där satt mamma med hennes vänninor med.

Köpte en glass med två kulor för trodde de skulle vara små & får en helt enorm glass. På Söndag ska jag till Söderköping och Smultronstället, så antar att det här var only the warm up.

Nu ska jag hoppa in i duschen, måla naglarna & göra en ordentlig peeling. Ska komma ihåg att köpa ansiktsmask imorgon, Niveas den med massa fukt i. & sedan krypa ner i sängen & läsa min bok! Längtar redan, men allt måste vara perfekt. För vet att när jag fastnar för en bok, går det väldigt snabbt att läsa ut den & det känns lite sådär att köpa en ny direkt. Typ lite som att suga på en bra karamell, inte bita för då tar den slut snabbare, haha. Knäppt.

XoXo


Sunny day, walk around my soulside

Lalala, för vädret är fint. Jag har jobbat klart för idag. Köpte en Veckorevyn på vägen hem! Fick ett fint Lipgloss till. & det mest otroliga av allt. Jag tror jag fått bort fläckarna på mina vita skjorts. Hade en foundation fläck som suttit där sedan jag köpte dem för nästan 4 år sedan. Jag älskar dessa skjorts & jag kunde stå ut med den lilla, men när jag fick flera.. Ja det går ju inte.

Så köpte Almgrens Sidentvål på jobbet & jag säger mirakel! Vet att jag låter huslig nu, men alla som känner mig vet att jag är totalt handikappad exempelvis när det kommer till matlagning & sådant. Men nu är jag en fläckborttagningsexpert. Hihi. Gnuggade så mycket att jag fick ett sår på handen. Vilket låter rätt blääk, & har inga plåster så nu har jag en tejpbit. Men bort försvann fläckarna!

Köp, köp, köp!


Från och med du

Kom precis hem, varit på Rese & vinkat hejdå.

Jag har fått två biljetter till Måndagsklubbens Ladies Night, hihi. Ska dra med Sanna dit på måndag tänkte jag. Söderköping sommar Sannet! & sen har jag fått ett busskort, så nu kan jag åka hur mycket jag vill. Bara för att poängtera detta funderar jag på att åka buss till jobbet idag, sjukt onödigt. Men busshållplatsen är precis utanför dörren & den stannar på trädgårdstorget.

Några timmars arbete idag. För ett år sedan drack jag inte kaffe. Nu är jag en kaffenarkoman, skulle finnas som dropp tänk vad praktiskt. När jag fått i mig kaffe tänker jag klarare, blir en bättre person.

Oscar Linnros - Från och med du. Lyssnat sönder, fin.


Candy - Paolo Nutini

Nu har jag & Mathilda bokat dejt. Hinner nästan aldrig ses, men en heldag är nu inplanerad. Fint väder hoppas vi på, för i sådant fall blir det bad, sol & picknick. Efter det ska vi se Eclipse & sedan sätta oss på någon uteservering. Jag ska få låna Kenza klänningen, den blommiga som jag letat efter så länge, bara det får mig att le lite extra.

Fick nytt schema idag & nya rutiner. Allt känns lite annorlunda jag kunde inte bestämma mig för om det är bra eller dåligt. Eller om det för mig som ny kanske inte gör någon större skillnad. Tror mest på det senare. Jag undrar vad det här året kommer att föra med sig, rent generellt. Jag är nyfiken. 


I'm a heartless woman at worst, babe
And a helpless one at best


RSS 2.0