the hush sound

Soligt väder idag. Känner mig lite friskare nu!! Hoppas det håller i sig.

Tidig föreläsning imorgon. Efter det ska jag, Madde & Tiffany sitta i biblioteket tillsammans. Bestämde oss för att få undan så mycket som möjligt. Fööör, vi är tre tjejer som gillar fritid starkt. Det var kontentan av vår diskussion utanför KEY idag.

På Torsdag blir det exempelvis vilt födelsedagsfirande, vilket betyder att jag inte vill eller för den delen kommer sitta hängandes över en bok.

Något annat dåligt/bra beror på, är att jag upptäckte den fantastiska grejen att jag kan nalla av LIU:s internet på min iphone när jag sitter där & pluggar. Vilket resulterade i min mest aktiva period på Facebook på år och dag. Enjoy!

Nu ska jag gosa ner mig i min säng med min ELLE - tidning. Godnatt eller som Georg så fint hade sagt det "Vi ses om 12 timmar mina vänner". Blir alltid lika glad av den mannen. :)




Waka waka

Slog mig precis att jag ska få sova ut imorgon! AHHH, lycka. Blev Platå! Waka waka!!



You're a good soldier
Choosing your battles
Pick yourself up
And dust yourself off
And back in the saddle

You're on the frontline
Everyone's watching
You know it's serious
We're getting closer
This isnt over

The pressure is on
You feel it
But you've got it all
Believe it

When you fall get up
Oh oh...
And if you fall get up
Oh oh...

Tsamina mina
Zangalewa
Cuz this is Africa

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh

Tsamina mina zangalewa
Anawa aa
This time for Africa

Listen to your god
This is our motto
Your time to shine
Dont wait in line
Y vamos por Todo

People are raising
Their Expectations
Go on and feed them
This is your moment
No hesitations

Today's your day
I feel it
You paved the way
Believe it

If you get down
Get up Oh oh...
When you get down
Get up eh eh...

Tsamina mina zangalewa
Anawa aa
This time for Africa

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh

Tsamina mina zangalewa
Anawa aa

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh
Tsamina mina zangalewa
This time for Africa


I’m Back

Idag fyller mina kära mamma 50 år och just nu firas det ordentligt. Jag hoppas hon blev glad med min present. Det är så mycket som gjorts på sista tiden så jag har inte hunnit skriva både jobb, vänner, utbildning ja allt. Inte blivit mycket av devote heller för den delen. Så jag bestämde mig för att skriva här sålänge tills jag hinner fixa & trixa ihop en snygg header & bakgrund.

Började som sagt nu i måndags & det kändes spännande & annorlunda, att läsa något annat än affärsjuridik. Fick gå omkring i ett supersnygg röd bandana dekorerad av mig själv med orden törstig och öl. Jag är nolla på nytt! Haha. Munchen Hoben i torsdags! Klampade omkring leran & kände riktig festivalkänsla. Var helt död dagen efter.

Ska försöka hitta tiden att skriva. Mycket roliga saker & på måndag drar det igång ordentligt. Ikväll ska jag kanske fortsätta ut med Frida & hennes kompisar. Vi har verkligen försökt ses sålänge, men går alltid på något vänster om varandra.  


Changeling

Bytt bloggplattform följ mig på devote istället. ;)

Pick me up

Jag är trött, kom&hämtamigrååå. Väntar tålmodigt, på Millsen. Men ingen Mills i sikte. Packat min väska & gjort mig redo för en hel vecka. Jobbat idag, gick bra. Mycket folk nu. Köpte svarta Oroblue leggings. igårkväll var också väldigt kul. Tog det rätt lugnt, pratade desto mer. Men hände några riktigt komiska saker, good stuff.

Lite trött när jag skulle upp imorse, somnade vid halvfem & skulle jobba vid kl. 10.. Är jag konstig om jag tycker det är kul att gå till mitt jobb? Jag menar det är ju bara ett vanligt rätt egentligen tråkigt jobb. Men känns liksom bra, att ta en kopp kaffe & sen bara kick it.

THATSWHATLOVEISALLABOUT

Nu ska jag ut till Farmor & Farfars sommarstuga. Hela släkten är bjuden dit på middag, hade samma förra året, lite som ett avslut innan arbete & skolor börjar. Ska bli mysigt, farmor gör den godaste maten. Synd att det regnar, men det blir alltid bra oavsett. ♥ 



RSS 2.0