Point of no return

Morgonens funderingar. Det är lördag. Det var fantastiskt bra utgång igårkväll på ÖG. Försökte smälta in på pistvaktsfesten med en fin "brosch" dvs. ett liftkort, hehe.

Känner mig nervös, tiden tuffar på och beslut närmar sig med stormsteg. Jag är ytterst ambivalent person. Tuffa beslut tar sin tid för mig. De måste arbetas med, sorteras och slutligen så blir det impulsivt och tvärtemot. Det är lite svårt att vara impulsiv i ett sådant här beslut. Ångerfristen börjar löpa ut och jag börjar tveka. Är det här rätt? Är det här vad jag vill? Eller tror jag bara det. Inte helt lätt och det är inte direkt så jag kan ångra mig senare. Då är det bara att gilla läget och lära sig leva med det.

En annan fundering, är att jag blir så förvånad varje gång. Jag tror alltid lite för mycket om vissa. & blir alltid lika förvånad, när det visar sig, att de är faktiskt är människor. De faller ner från sin piedestal där jag har placerat dem. Det är som att se saker i nytt ljus. Plötsligt lyser solen klart och det är inte smickrande. Kanske är det ändå det fina i det hela. Det finns ingen orginalitet, det är endast vad vi lägger i det och människor i allmänhet är egentligen vad vi gör dem till.

Sammanfattat; Vad vill man egentligen bevisa med att säga så? Är det att förminska, tankspriddhet, strö salt eller är man bara en stor jubelidiot. Tror starkt på det sista.

Paria

Sara paria på JB. Först mobil larmet och nu detta. Tjejen som inte sitter bredvid mig tittar med avsmak åt mitt håll. Eller? Personen gör ett ljud. Tamtam. Får jag slänga ditt bananskal? Båda fäster blicken på mitt bananskal placerat vid min bok. Ja, jo, okej det går bra får jag fram. Hon tar bananskalet med fingerspetsarna och går med resoluta steg mot papperskorgen. Kommer tillbaka, smått obekväm stämning över bordet. "Vet att jag hade stört mig så mycket på det annars."

I'm good I'm gone

Åh, spagetti i kroppen, härligt. Tre timmar shake, shake. Imorgon blir tidig morgon. Ska ta mig an kontraktsrätten och sedan 75 min step på kvällen. Fick världens finaste komplimang idag. Blev så jäkla glad. Aldrig fått höra det. Det var så sött och spontant. Tänk att det är så lätt att göra någon annans dag. Ska verkligen börja säga det jag tycker rakt ut. Sålänge det är positivt, hehe, annars finns risk för ett x antal kängor i ansiktet.

Working in the corner
Peaking over shoulders
Waiting for my time to come

I'm working a sweat, but it's all good
Breaking my back but it's all good
'Cause I know i'll get it back
Yeah, I know your hands will clap

I'm working,
I'm working

And if you say I'm not okay with miles to go
If you say there ain't no way that I could know
If you say I aim too high from down below
Well say it now 'cause when I'm gone


Priceless

Klass 6a Kvinnebyskolan vinner far och flyg, året är tamtam 2001. Hahaha.

RSS 2.0