Luften smakar som en paj en sommardag i maj,

Jag vill väldigt gärna se Pirates of the Caribbean. Verkar vara många människor som ska gå på bio ikväll, finns nästan inga platser kvar. inte ens på de föreställningar som går utan 3D. Kanske får se den imorgon i annat fall. Har även hört att Lincoln Lawyer ska vara bra.

Luktar syren i min lägenhet, plockade på vägen hem. Fick av en händelse hoppa in och jobba 8 - 14. Sex timmar går rysligt fort, bra det.

Grillkvällen igår blev med andra ord lugn för min del, var väldigt mysigt. Vi var i Tiffanys trädgård och sedan drog de vidare till elinpiaden och togafesten. Bjöds på en väldigt god sommardrink med bl.a. jordgubbar och rödvin.

Fikat på Santinis idag, kladdkaka med grädde och hallon och apelsinjuice. & sen suttit i domkyrkoparken och tittat på ponnyridning, lyssnat på gitarrspel och sett små yra barn som snurrat runt i cirklar. Rätt mycket mysfaktor på det faktiskt, skönt att vara utomhus när det är så fint väder och jobbet var avklarat. Bjöds på glasspinnar, till barnen då såklart, vi satt och filurade på hur svårt det skulle vara att lura de små liven.

Fick lite saknad efter ridningen, brukar komma såhär lagom till sommaren, är nog bland det underbaraste som finns, uteritt en riktigt fin kväll som denna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0